Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μπαταρίες για ό,τι κινείται και λειτουργεί

Διαβάστηκε από 7854 αναγνώστες - 6/1/2021

Η επιχείρηση Δημητράτος, διαθέτει την μεγαλύτερη γκάμα γύρω από μπαταρίες. Αυτοκίνητα, μηχανές, σκάφη και οτιδήποτε κινείται ή χρειάζεται μπαταρίες, είναι στο μενού της εταιρίας.

Δημητράτος, ή αλλιώς, οι ειδικοί στις μπαταρίες. Η εταιρία εδρεύει στην Γλυφάδα και πάνω από 30 χρόνια, πρωταγωνιστεί στο χώρο καθώς η φήμη της ποιότητας της, προηγείται. Στα τόσα χρόνια λειτουργίας, το πελατολόγιο που διαθέτει, είναι η καλύτερη και μεγαλύτερη απόδειξη, πως αυτό που υπόσχεται, το κάνει πράξη.
 
Έχει όλες τις μπαταρίες!

Διαθέτει μπαταρίες για αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, σκάφη, φωτοβολταικά, συναγερμούς και συστήματα ασφαλείας. Πάντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς και φυσικά με εγγύηση λειτουργίας. Ότι μπαταρία και αν ψάχνετε, για όποιο μοντέλο διαθέτετε, εδώ θα την βρείτε σε όσο καλύτερη τιμή γίνεται.

Εκτός όμως από την αγορά, η εταιρία θέλει και μπορεί να σας ενημερώσει για τους τρόπους της σωστής συντήρησης και λειτουργίας των μπαταριών, ενώ εάν δεν είστε 100% σίγουροι για το είδος της μπαταρίας που χρειάζεστε, μη διστάσετε στιγμή να ρωτήσετε.

Η επιχείρηση εδρεύει στη Γλυφάδα, εξυπηρετεί όμως όλες τις περιοχές και οι τρόποι πληρωμής, περιλαμβάνουν πιστωτικές κάρτες, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μετρητά.Είτε είστε επαγγελματίας, είτε ιδιώτης, είτε θέλετε λιανικής, είτε χονδρικής. Καλέστε τώρα τους ειδικούς της μπαταρίας και βγείτε κερδισμένοι και ικανοποιημένοι.

Στην εταιρία Δημητράτος, η μπαταρία αποκτά νέα διάσταση.
 
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ
Διεύθυνση: Λαζαράκη Ανδρέα 3, Αγιος Κωνσταντίνος, 166 75 Γλυφάδα Αττικής
Τηλ: 210 8943061
Fb: https://www.facebook.com/dimitratos.batteries

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις