Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Τι κάνει τις μπαταρίες Delkor να ξεχωρίζουν;

Διαβάστηκε από 26866 αναγνώστες - 22/4/2021

Ο όμιλος Σαρακάκη διευρύνει τη γκάμα μπαταριών αναλαμβάνοντας την εκπροσώπηση της εταιρείας Delkor στην Ελλάδα. Γνωρίστε τις βραβευμένες μπαταρίες που δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην εξαιρετική απόδοση και κυρίως στην αντοχή στο χρόνο.

Είναι μία από τις σημαντικότερες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα εξέλιξης των μπαταριών και πλέον αποκτά εκπροσώπηση από τον όμιλο Σαρακάκη στη χώρα μας. Ο λόγος για την εταιρεία κατασκευής μπαταριών Delkor, οι οποίες διακρίνονται για την εξαιρετική απόδοσή τους και την ανθεκτικότητα στο χρόνο. Η εν λόγω εταιρεία χρονολογείται από το 1985 και ειδικεύεται σε μπαταρίες για οχήματα και βιομηχανικό εξοπλισμό.

Γιατί να επιλέξω τις μπαταρίες Delkor;
Για 15 συνεχόμενα έτη, δηλαδή από το 2006 μέχρι σήμερα, οι μπαταρίες Delkor κατέχουν το βραβείο ποιότητας Korea Quality Excellence Award (KS-QEl). Πρόκειται για έναν διαγωνισμό που αναπτύχθηκε από την Κορεατική Εταιρεία Διαχείρισης Ποιότητας και διαμορφώνει την κατάταξη ανάλογα με την ικανοποίηση των πελατών. Συνεπώς έχουν ήδη αποδείξει ότι παράγουν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας.



Οι συγκεκριμένες μπαταρίες υποστηρίζονται από την εταιρεία Clarion (πρώην Power Solutions), η οποία θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους δημιουργούς μπαταριών αυτοκινήτου τύπου μολύβδου-όξεος. Έτσι, η Delkor καταφέρνει να έχει πρόσβαση στις πιο προηγμένες τεχνολογίες, με αποτέλεσμα να παράγει πανίσχυρες μπαταρίες που διακρίνονται για την αντοχή στο χρόνο και την εξαιρετικά υψηλή αντίσταση στη διάβρωση.

Κατά την κατασκευή των μπαταριών Delkor χρησιμοποιούνται τεχνολογίες, κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που στοχεύουν κυρίως στη μέγιστη ανθεκτικότητα. Ενδεικτικά, το εξωτερικό περίβλημα των μπαταριών φέρει πολλαπλή συμπίεση, ώστε να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και να εξαλείφει τον κίνδυνο διάβρωσης, ενώ έμφαση έχει δοθεί και στην ανθεκτικότητα των πόλων. Είναι σημαντικό κάπου εδώ να αναφέρουμε ότι το κόστος απόκτησής τους παραμένει άκρως ανταγωνιστικό συγκριτικά με αντίστοιχες επιλογές.



Το μεγάλο όραμα
Η εταιρεία Delkor επενδύει στην εξέλιξη και δαπανά πόρους σε έρευνα και ανάπτυξη, ώστε να ακολουθήσει τις ραγδαίες αλλαγές στον τομέα της αυτοκίνησης. Πιο συγκεκριμένα, στόχος της είναι να «βλέπει» πέρα από το σήμερα και να καταφέρει να γίνει ένας σημαντικός πάροχος μπαταριών για αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Τη διανομή των μπαταριών Delkor στην Ελλάδα αναλαμβάνει η εταιρεία «Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε», διευρύνοντας τη γκάμα μπαταριών που διαθέτει. Από το 1922 μέχρι σήμερα, ο Όμιλος Σαρακάκη «πρωταγωνιστεί» στον τομέα της αυτοκίνησης στη χώρας μας προσφέροντας συνεχώς ποιοτικά προϊόντα. Την ίδια φιλοσοφία ακολουθεί και με τις μπαταρίες Delkor, οι οποίες όπως ήδη αναφέραμε διακρίνονται για την κορυφαία τους απόδοση και ανθεκτικότητα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις