Πώς ένα tablet μετατρέπει το αυτοκίνητο σε full extra

Πώς ένα tablet μετατρέπει το αυτοκίνητο σε full extra

10/12/2021

Εγκαθιστώντας ένα tablet στο εσωτερικό, αποκτάς άμεσα πλοήγηση, διαγνωστικό, πρόσβαση στο internet αλλά και εικόνα από camera οπισθοπορείας. Με λίγα λόγια, κάνεις το αυτοκίνητό σου full extra και μοντέρνο, διατηρώντας το κόστος χαμηλά!

Με ένα κόστος γύρω στα 100 ευρώ, ένα tablet μπορεί να σου δώσει εικόνα από aftermarket κάμερα οπισθοπορείας, να μπει στο διαδίκτυο και να ενσωματώσει μέχρι και GPS. Με λίγα λόγια, σου κάνει την απλή έκδοση, full extra. Ποια είναι αναλυτικά τα ωφέλη που θα μας προσφέρει ένα tablet;

Κοινοποίησέ το »


-Ενσωματώνει GPS και για αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αντικλεπτικό
Μέχρι τώρα το tablet το είχαμε συνδυάσει με χρήση στον καναπέ ή στην καφετέρια. Σίγουρα, όμως, δεν το είχαμε συνδυάσει με χρήση στο αυτοκίνητο. Εν τούτοις μπορεί να έχει πάρα πολλές και μάλιστα απρόσμενες χρήσεις. Η πρώτη και πιο προφανής χρήση είναι ως πλοηγός (το γνωστό σε όλους GPS) το οποίο είναι μια δυνατότητα που έχουν σχεδόν όλα τα tablets. Θα μπορούσε κάποιος να χρησιμοποιήσει και το κινητό του αλλά το tablet έχει μεγαλύτερη οθόνη με συνέπεια να είναι πολύ πιο εύχρηστο και συνήθως είναι και πιο γρήγορο. Πέραν αυτού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί, όμως, και ως αντικλεπτικό καθώς υπάρχει η δυνατότητα κάποιος να το εντοπίσει εξ` αποστάσεως. Έτσι, αφήνοντας το tablet σας πάντα μέσα στο αυτοκίνητο, μπορείτε να ξέρετε και πού είναι το αυτοκίνητό σας.
 
-Μπορεί να γίνει κάμερα οπισθοπορείας για να σε βοηθάει στο παρκάρισμα
Πολλοί από εμάς ζηλεύουμε τους οδηγούς που έχουν κάμερα οπισθοπορείας και την ευκολία που αυτή τους προσφέρει κατά τη διαδικασία του παρκαρίσματος. Τώρα μπορούμε να έχουμε και εμείς κάμερα στο αυτοκίνητό μας μέσω του tablet μας καθώς μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με κάμερα η οποία τοποθετείται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και μας δίνει ανά πάσα στιγμή λεπτομερέστατη εικόνα κάνοντας έτσι το δύσκολο μέχρι πρότινος παρκάρισμα μια διαδικασία πανεύκολη και δίνοντάς μας τη δυνατότητα να παρκάρουμε ακόμα και σε μέρη που πριν δεν μπορούσαμε αφού δεν μπορούσαμε να υπολογίσουμε με τόση ακρίβεια τη διαθέσιμη απόσταση.

-Μπορείς να μπαίνεις στο Internet και να το κάνεις και hotspot ώστε να μπαίνουν και οι υπόλοιποι επιβάτες
Μία ακόμα λειτουργία που έχουν αρκετά σύγχρονα μοντέλα κυρίως στα ακριβότερα εξοπλιστικά πακέτα, είναι η πρόσβαση στο Internet και η δυνατότητα να γίνονται hotspot ώστε να συνδέονται όλοι οι επιβάτες μέσω της κεραίας τους. Το tablet μπορεί να παίξει και αυτόν τον ρόλο. Από τη μία μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να ψάξουμε κάτι στο Internet (φυσικά όχι την ώρα που οδηγούμε) και από την άλλη έχει τη δυνατότητα να γίνει hotspot ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στο Internet και οι υπόλοιποι επιβάτες. Σε συνδυασμό με ένα πακέτο το οποίο θα περιλαμβάνει μόνο δεδομένα μπορεί να είναι πολύ οικονομικότερο από ό,τι αν χρησιμοποιούσε ο καθένας τα δικά του δεδομένα.
  Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου »

Κοινοποίησέ το »

Σχετικες επιχειρησεις