Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

25ετής εμπειρία με υπηρεσίες Service υψηλού επιπέδου

18/12/2018

Η εταιρεία Autounit Βεκρής Γ. με παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 25 έτη προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες service με πείρα, ειλικρίνεια και άρτια τεχνολογική κατάρτιση για το Peugeot και το Citroen σας .

Η Autounit Βεκρής Γ. εδρεύει στην Λ. Βουλιαγμένης 151 και Σοφοκλέους 6 (Γλυφάδα), σε σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις. Η 25ετή εμπειρία στο χώρο, σε συνδυασμό με το άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, προσφέρει τεχνικές υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου, εξασφαλίζοντας την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος με εξαιρετικά, άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα.
 
Η Πείρα, η Ειλικρίνεια, ο Επαγγελματισμός, η Αρτια Τεχνολογική Κατάρτιση, η Ποιότητα, η Εργασιακή Συνέπεια, η Εξειδίκευση και η Συνεχής Επιμόρφωση στις Νέες Τεχνολογίες, αποτελούν την ΕΓΓΥΗΣΗ, για την ΠΟΙΟΤΗΤΑ των ΕΡΓΑΣΙΩΝ στο Peugeot και Citroen αυτοκίνητό σας.

Το τμήμα του service αποτελείται από ομάδα τεχνικών και βρίσκεται υπό συνεχή εκπαίδευση. Eπίσης, διασφαλίζει ότι κάθε εργασία service που θα κριθεί απαραίτητη, θα τηρεί τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Το συνεργείο είναι εξοπλισμένο με διαγνωστικά μηχανήματα τρίτης γενιάς και σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ειδικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, γνήσια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά και προϊόντα συντήρησης που ανταποκρίνονται στις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Η εταιρεία Autounit Βεκρής Γ. έχοντας άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, προσφέρει τεχνικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, επιτυγχάνοντας την πλήρη διασφάλιση της αξιοπιστίας των αυτοκινήτων Peugeot και Citroen.

Στις υπηρεσίες θα βρείτε μεταξύ άλλων:
  • ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
  • ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ
  • ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ
  • ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΗ ΦΡΕΟΝ A/C
  • ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ
  • ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ
  • ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ – ΒΑΦΕΙΟ
  • ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
  • ΕΛΑΣΤΙΚΑ
 
Εμπιστευτείτε τους καλύτερους στην Autounit Βεκρής Γ. για την φροντίδα και την σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας.

Επικοινωνία
Επωνυμία: ΒΕΚΡΗΣ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ (AUTOUNIT)
Περιοχή: Γλυφάδα
Διεύθυνση: Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 151 & ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 6
Τηλ: 210 8982100
Fax: 210 8982188
Κιν: 6944 701319
Email: [email protected]
Website: http://autovekris.gr


 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις