Φανοποιείο αυτοκινήτων στην Αργυρούπολη - NALBADIS

Φανοποιείο αυτοκινήτων στην Αργυρούπολη - NALBADIS

Διαβάστηκε από 1235 αναγνώστες - 14/10/2021

Η εταιρεία NALBADIS παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες φανοποιείας και βαφής για όλα τα αυτοκίνητα και είναι σε θέση να καλύψει κάθε απαίτηση του πελάτη, ενώ αναλαμβάνει και τη διαδικασία αποζημίωσης από ασφαλιστικές.

Η εταιρεία NALBADIS αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και εμπειρία επισκευές για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Έφαρμόζει τις πιο σύγχρονες τεχνικές μεθόδους, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα μέσα φανοποιείας και οτιδήποτε άλλο απαιτείται για την επισκευή του αυτοκινήτου σας ανεξάρτητα από το μέγεθος της ζημιάς. Όσον αφορά τη βαφή, όλα τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι άριστης ποιότητας με υψηλή αντοχή στο χρόνο.

Κοινοποίησέ το »


Η ποιοτική εργασία, τα άριστα υλικά και η εμπειρία σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, καθιστούν το φανοποιείο NALBADIS ως πρώτη και τελευταία επιλογή στον τομέα της φανοποιείας και της βαφής.

Η εταιρεία NALBADIS έχει προχωρήσει σε συνεργασία με όλες τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες αναλαμβάνοντας την επισκευή όλων των τύπων αυτοκινήτων. Με δική σας εντολή μπορεί να αναλάβει τη διαδικασία αποζημίωσης από τις ασφαλιστικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται και μπορεί, κατόπιν συνεννόησης, να σας παρέχει αυτοκίνητο αντικατάστασης για όσο χρόνο απαιτείται για την επισκευή του δικού σας ενώ είναι πρόθυμοι να συζητήσουν μαζί σας οποιαδήποτε διευκόλυνση πληρωμής.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης 58, Αργυρούπολη ΤΚ 16452
Τηλέφωνο: 210.99.43.233
Email: [email protected]
Website: www.sg-nalbadis.com
Facebook
 

Κοινοποίησέ το »

Σχετικες επιχειρησεις