Φανοποιείο αυτοκινήτων στην Καλλιθέα - Dent Car Hall

Φανοποιείο αυτοκινήτων στην Καλλιθέα - Dent Car Hall

Διαβάστηκε από 2852 αναγνώστες - 8/10/2021

Στην Dent Car Hall θα επιδιορθώσεις λακκούβες και ζημιές χωρίς βάψιμο, με τεράστιο όφελος χρόνο και χρήμα, διατηρώντας παράλληλα την εμπορική αξία του αυτοκινήτου σου.

Η εταιρεία DENT CAR HAIL με έδρα στη λεωφόρο Συγγρού 238 Καλλιθέα, έχει απόλυτη εξειδίκευση στην επισκευή ζημιών του αυτοκινήτου που προκαλεί μια χαλαζόπτωση ή μεγαλύτερου μεγέθους λακκούβες (παρκάρισμα) με τη μέθοδο PDR.

Κοινοποίησέ το »


Η DENT CAR HAIL πλαισιώνεται από εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών με εντατικά σεμινάρια στην Αγγλία στο κέντρο εκπαίδευσης DENTRIX και PURE DENT REMOVAL. Με την τεχνική γνώση PDR και την εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου έχει ως στόχο την πλήρη αποκατάσταση μικρών και μεγάλων ζημιών εστιάζοντας στη μείωση κόστους και χρόνου επισκευής ενός αυτοκινήτου βάση της τεχνικής κατάρτισης του προσωπικού της.

Για την επισκευή χωρίς βαφή χρησιμοποιούνται σύγχρονες μέθοδοι PDR με στόχο την πλήρη επισκευή της λαμαρίνας σε οποιοδήποτε σημείο του αυτοκινήτου διατηρώντας την εμπορική αξία του οχήματος και εξασφαλίζοντας το χαμηλό κόστος επισκευής.

Η DENT CAR HAIL αναλαμβάνει υπηρεσίες:
  • Φανοποιεία - βαφή
  • Τοπικές βαφές
  • Γυάλισμα – κέρωμα
Σε συνεργασία με τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες σου παρέχουν υπηρεσίες πλήρους ασφαλιστικής κάλυψης και σε απαλλάσσουν από τις χρονοβόρες διαδικασίες αποζημίωσης αναλαμβάνοντας όλο το βάρος της διεκπεραίωσης.
 
Παράλληλα, στην DENT CAR HAIL μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, πάντα με την εγγύηση του τεχνικού ελέγχου του συνεργείου της εταιρίας και σε ασυναγώνιστες τιμές .

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 238, Καλλιθέα ΤΚ 176 72
Τηλ.: 211 4112288
Κιν.: 6989754323
Website: https://dentcarhail.com.gr
Facebook
 
 
 

Κοινοποίησέ το »

Σχετικες επιχειρησεις