autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Υπηρεσίες περιποίησης αυτοκινήτου στη Νέα Ιωνία - DTAIL XPERTS

Υπηρεσίες περιποίησης αυτοκινήτου στη Νέα Ιωνία - DTAIL XPERTS

2/10/2024

Στην εταιρεία DTAIL XPERTS στη Νέα Ιωνία, θα απολαύσεις την αρτιότερη φροντίδα για το αυτοκινήτου σου για να το διατηρήσεις σε κατάσταση καινούργιου.

Από το 2005 μέχρι σήμερα, η DTAIL XPERTS φροντίζει για την καλύτερη εξυπηρέτηση προς τον πελάτη με βασικές αρχές, την αγάπη και την συνέπεια σε ό,τι αναλαμβάνει. Είναι μια επιχείρηση χωρίς διευθυντή και οργανωτή, καθώς όλα τα μέλη της ασχολούνται αποκλειστικά με την παροχή υπηρεσιών.

Ο λόγος γιΆαυτό είναι απλός. Οι άνθρωποι της επιχείρησης είναι τελειομανείς, και δεν μπορούν να εμπιστευτούν κανέναν άλλο για την λεπτομερή περιποίηση του δικού σας αγαπημένου οχήματος. Ως εκ τούτου, μπορείτε να είστε σίγουροι για μια εξειδικευμένη εξυπηρέτηση και ένα απαράμιλλο πρότυπο εργασίας.

Για πολλούς, η σκέψη της δαπάνης για μια πιο λεπτομερή περιποίηση του αυτοκινήτου τους με σαφώς πολλά περισσότερα χρήματα από ένα απλό πλύσιμο φαίνεται απλά αδιάφορο ή ασύμφορο. Όμως όπως σε όλους τους τομείς παροχής υπηρεσιών και εμπορίου έτσι και στο Detailing ισχύει  το γνωστό γνωμικό  “Ότι πληρώνεις παίρνεις”. Στοιχείο που αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην περίπτωση που ο ιδιοκτήτης αναζητά την σωστή συντήρηση και μελλοντικά την καλύτερη μεταπωλητική αξία του οχήματος του.

Τα σύγχρονα και πολυτελή αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων μπορεί να κοστίζουν όσο ένα μικρό διαμέρισμα, αλλά χάνουν την αξία τους αν παραμεληθούν και δεν συντηρηθούν σωστά σε βάθος χρόνου, ενώ πολλές φορές ακόμη και ένα λάθος πλύσιμο καταστρέφει το φινίρισμα της βαφής, καθώς και το εσωτερικό του σαλονιού.

Όλα εξαρτώνται αυτό τον χρόνο που θα αφιερώσει και την σωστή τεχνική που θα χρησιμοποιήσει ο εκάστοτε επαγγελματίας. Στην ουσία, για να γίνει ένα λεπτομερές Detailing απαιτούνται απαιτούνται μία έως έξι ημέρες (ανάλογα την φθορά του οχήματος) με χρήση των καλύτερων προϊόντων της αγοράς. Αυτά τα προϊόντα δεν θα τα βρείτε σε κάποιο τοπικό κατάστημα, αφού για την εφαρμογή τους χρειάζεται γνώση κι εξειδίκευση που μόνο η DTAIL XPERTS μπορεί να σας εγγυηθεί.

Οι σωστές υπηρεσίες διασφαλίζονται εφόσον συνεχίσετε ως ικανοποιημένοι πελάτες να τηρείτε τις προδιαγραφές συντήρησης που θα σας επισημάνει η DTAIL XPERTS μετά την συνεργασία σας.

Προσέχετε λοιπόν για να έχετε, ενώ τα υπόλοιπα μπορείτε να τα συζητήσετε με τους ανθρώπους της DTAIL XPERTS από κοντά εφόσον κάνετε μία επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Νέα Ιωνία.



Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Κασταμονής 140, Ν. Ιωνία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 2772889, 6938 641983, 6934 317421
E-mail: [email protected]
 
Βρείτε την DTAIL XPERTS στο Instagram & στο Facebook

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις