Ο ειδικός στις μπαταρίες και σε κάθε είδους ηλεκτρολογική υποστήριξη

5/4/2021

Η επιχείρηση Car Service με απόλυτη γνώση γύρω από τον κόσμο των μπαταριών, προσφέρει ηλεκτρολογικές υπηρεσίες με υπευθυνότητα και σχολαστικότητα, στα αυτοκίνητα των ευχαριστημένων πελατών της.

 
 

Τα συνεργεία της Αττική που σήμερα έχουν ως 35% φθηνότερο service

Το ηλεκτρολογείο - συνεργείο αυτοκινήτων Car Service του κου Κονιδάρη που βρίσκεται στην περιοχή του Ζωγράφου, παρέχει εδώ και 28 χρόνια άριστες υπηρεσίες ηλεκτρολογικής τεχνικής υποστήριξης. Χάρη στη γνώση και την εμπειρία που διαθέτει το προσωπικό, η Car Service αναλαμβάνει από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες εργασίες, δίνοντας λύση σε κάθε απαίτηση των πελατών της.

Σε έναν άρτια οργανωμένο και πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, επαγγελματικό χώρο, η Car Service προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από το service και την επισκευή των ηλεκτρολογικών μερών του αυτοκινήτου.

Στην Car Service μέσω ειδικών μηχανημάτων ελέγχουν τυχόν απώλειες ρεύματος, σε διάφορα ηλεκτρικά μέρη του αυτοκινήτου και οι ειδικοί τεχνικοί αναλαμβάνουν την αντικατάσταση τους. Παράλληλα, εδώ θα βρείτε μια πολύ μεγάλη γκάμα μπαταριών ώστε να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει.  

Οι υπηρεσίες:
  • Αντικατάσταση Μπαταρίας
  • Ηλεκτρολογική Υποστήριξη – Έλεγχος
  • Επισκευή - Συντήρηση A/C  αυτοκινήτου
  • Πλήρωση Freon
 Για την άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών σας, η Car Service διαθέτει ανταλλακτικά για αυτοκίνητα παντός τύπου, μάρκας και κυβισμού, καθώς και μπαταρίες οχημάτων των καλύτερων εταιρειών, όπως είναι η VARTA, η YUASA, η ALTAS, η  RECOR και η ACDelco.
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Δαβάκη Πίνδου 35, Ζωγράφου ΤΚ 15773
Τηλέφωνο: 2107480432
Κινητό: 6936769870
Φαξ: 2107480432
E-mail: [email protected]
Ιστοσελίδα: www.servicekonidaris.gr
 

Σχετικες Ειδησεις