Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η καμπίνα του Ford Ranger Raptor έχει «αύρα» πολυτέλειας
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η καμπίνα του Ford Ranger Raptor έχει «αύρα» πολυτέλειας

Διαβάστηκε από 75394 αναγνώστες - 25/2/2024

Σκαρφαλώνοντας στα σκαλοπάτια και μπαίνοντας στο εσωτερικό του Ford Ranger Raptor σε υποδέχεται ένας άλλος, αρκετά πιο πολυτελής «αέρας». Στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει μια μεγάλη οθόνη σε κάθετο προσανατολισμό, η οποία έχει διάσταση 12 ίντσες και χρησιμοποιείται για το χειρισμό του συστήματος infotainment αλλά και για τον κλιματισμό. Πίσω από το τιμόνι βρίσκεται ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,4 ιντσών που διαθέτει πολλαπλές ενδείξεις (μέχρι και τη θερμοκρασία του λιπαντικού του σασμάν σου δείχνει) και διαφορετικές επιλογές σε απεικονίσεις.



Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι ποιοτικά, με αυτά στο ταμπλό να είναι μαλακά στην υφή. Πολλές επενδύσεις αποτελούνται από συνθετικό δέρμα και alcantara, ενώ η χρήση του πορτοκαλί χρώματος στις ραφές, στα πλαστικά γύρω από τους αεραγωγούς και στην κάθετη αγωνιστική ρίγα στη θέση «12» του τιμονιού προσδίδουν τις πρέπουσες sport πινελιές.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να δώσουμε στους διακόπτες που βρίσκονται στο επάνω μέρος της οροφής για τη χρήση μελλοντικών αξεσουάρ όπως extra προβολείς και μπάρες LED, «εργάτες», ψυγεία κλπ, οι οποίοι συνοδεύονται από τις αντίστοιχες αναμονές ρεύματος. Το σκεπτικό πίσω από αυτό ήταν να μην υπάρχουν παράταιροι και «ξένοι» διακόπτες στο αυτοκίνητο, κάτι που συμβάλλει στον συνολικά «καθαρό» σχεδιασμό.

Σελ.
1
Η εμφάνιση του Ford Ranger Raptor μαρτυρά τον σκληροπυρηνικό χαρακτήρα του
Σελ.
2
Η καμπίνα του Ford Ranger Raptor έχει «αύρα» πολυτέλειας
Σελ.
3
3λιτρο V6 μοτέρ με 292 άλογα και 491 Nm ροπή για το Ford Ranger Raptor
Σελ.
4
Θυμίζει SUV στην άσφαλτο το Ford Ranger Raptor
Σελ.
5
Το πραγματικό, «κτηνώδες» πρόσωπο του Ford Ranger Raptor φαίνεται εκτός δρόμου