Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το EV4 Concept.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το EV4 Concept.

Στην παραγωγή μέχρι το 2026 δύο ηλεκτρικά Kia

12/3/2024

Επικεντρώνεται στα μικρά ηλεκτρικά η Kia
To EV3 θα είναι ένα μικρό EV9
Το EV4 είναι το Model 3 της Tesla

Επικεντρώνεται στα μικρά ηλεκτρικά η Kia

Μετά την παρουσίαση του κορυφαίου μοντέλου της, του επταθέσιου ηλεκτρικού EV9, η Kia επικεντρώνει την προσοχή της σε πιο προσιτά ηλεκτρικά οχήματα με τα επερχόμενα EV3 και EV4, για τα οποία υπάρχει ήδη μια πρώτη εικόνα από τα τέλη του προηγούμενου έτους. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτή η κίνηση από την Kia μπορεί να της δώσει το προβάδισμα στην αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων.

To EV3 θα είναι ένα μικρό EV9

Το EV3 αναμένεται να αποτελέσει ένα μοντέλο μικρότερης κλίμακας σε σχέση με το EV9 και το EV5. Παρόλο που η εξωτερική σχεδίαση του EV3 θα μοιάζει αναμφισβήτητα με αυτή του EV9, θα υπάρχουν κάποιες διαφορές. Πιθανόν, θα χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική E-GMP, που θα επιτρέπει στο crossover να συνδυάζεται με μπαταρίες 58 kWh και 77,4 kWh, όπως και το μεγαλύτερο EV6.


Το EV3 Concept.

Το EV3 Concept.

Το EV4 είναι το Model 3 της Tesla

Το EV4 θα είναι ένα σεντάν που στοχεύει να ανταγωνιστεί το Tesla Model 3. Σχεδιαστικά, θα μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με το crossover EV6 αλλά θα είναι πιο χαμηλό σε ύψος και μικρότερο. Το μπροστινό μέρος του EV4 θα μοιάζει πολύ με αυτό των EV9 και EV5, με λεπτούς προβολείς LED και μια μάσκα που θα διατρέχει όλο το πρόσωπο. Από τα πλάγια, φαίνεται ότι το καπό θα έχει μεγάλη κλίση, ενώ η οροφή θα έχει σχήμα coupe. Στο πίσω μέρος, το EV4 θα έχει ένα μεγάλο παρμπρίζ που θα το κάνει να μοιάζει με hatchback.

Πότε έρχονται

Το EV3 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά προς το τέλος του τρέχοντος έτους ή στις αρχές του 2025, ενώ το EV4 πιθανότατα θα κυκλοφορήσει το 2026.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις