Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Απαραίτητα αξεσουάρ αυτοκινήτου για τον χειμώνα

Απαραίτητα αξεσουάρ αυτοκινήτου για τον χειμώνα

Διαβάστηκε από 15474 αναγνώστες - 19/12/2022

Η χειμερινή οδήγηση ενδέχεται να είναι δυσκολότερη. Ωστόσο, με τα κατάλληλα αξεσουάρ αυτοκινήτου για τον χειμώνα, μπορείτε να οδηγήσετε με ασφάλεια ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες οδήγησης.

Αλυσίδες χιονιού ή χιονοκουβέρτες

Το νούμερο ένα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει το χειμώνα από το αυτοκίνητό σας είναι οι αλυσίδες χιονιού ή οι χιονοκουβέρτες. Τόσο οι αλυσίδες όσο και οι χιονοκουβέρτες, θα σας εξασφαλίσουν ασφαλείς συνθήκες οδήγησης σε συνθήκες χιονιού και πάγου.

Τι να επιλέξετε Αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες;
Η επιλογή είναι δική σας. Από την μία πλευρά οι κλασικές αντιολισθητικές αλυσίδες είναι από τους πιο γνωστούς τύπους αλυσίδων και συνδυάζουν απόδοση και αξιοπιστία σε χαμηλό κόστος. Από την άλλη, οι χιονοκουβέρτες προσφέρουν ευκολότερη τοποθέτηση και δεν τραυματίζουν τα ελαστικά του αυτοκινήτου.

Αλυσίδες Χιονιού Ototop
Οι αλυσίδες χιονιού Ototop, είναι αλυσίδες υψηλής αντοχής λόγω αντισκωριακής επεξεργασίας. Διατίθενται σε 14 μεγέθη και μπορείτε να τις βρείτε στο Autoplanet με ΕΚΠΤΩΣΗ 25% και στις πιο προσιτές τιμές, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Αλυσίδες Χιονιού Konig
Οι αλυσίδες χιονιού Konig, αποτελούν την κορυφαία επιλογή σε αλυσίδες χιονιού. Προσφέρουν προστασία στους τροχούς του αυτοκινήτου και διασφαλίζουν ευκολότερη τοποθέτηση έναντι των κλασικών αλυσίδων χιονιού. Ανακαλύψτε όλες τις σειρές Konig στο Autoplanet ΕΔΩ και με ΕΚΠΤΩΣΗ 20%.

Χιονοκουβέρτες Isse
Οι χιονοκουβέρτες Isse είναι Ισπανικής προέλευσης και είναι ιδανικές να παρέχουν ασφάλεια σε δύσκολες συνθήκες οδήγησης όπως είναι το χιόνι και ο πάγος καθώς αυξάνουν την πρόσφυση. Πληρούν τα πρότυπα TUVA, τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας στην Ευρώπη και μπορείτε να τις βρείτε στο Autoplanet με ένα κλικ ΕΔΩ και με ΕΚΠΤΩΣΗ 25%.

Κοινοποίησέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις