Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
 Black Friday και στην EcoCar!  Έκπτωση 1.500€ στα μοντέλα Ecocar City

Black Friday και στην EcoCar! Έκπτωση 1.500€ στα μοντέλα Ecocar City

24/11/2023

Η EcoCar υποδέχεται την Black Friday, όπως της αξίζει και προσφέρει έκπτωση 1.500 ευρώ σε όλα τα μοντέλα Premium High Speed με μπαταρία λιθίου έως και τις 30/11!

Η ΕcoCar δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή ακολουθεί το θεσμό της Black Friday με μια προσφορά που δεν έχει ξαναγίνει. Μέχρι και τις 30/11 προσφέρει όλα τα μοντέλα Premium High Speed, μπαταρίας λιθίου με επιπλέον έκπτωση 1.500 ευρώ.
 
Σε 3 διαφορετικές εκδοχές, City, City Van και City Pick Up, σίγουρα θα βρείτε το μοντέλο που ταιριάζει στις ανάγκες σας, τόσο για τις προσωπικές, όσο και για τις επαγγελματικές μετακινήσεις. Με αυτονομία που φτάνει έως και τα 250 χλμ., το άγχος της φόρτισης θα πάψει να σας απασχολεί, ενώ η τελική ταχύτητα των 80 χλμ./ώρα υπόσχεται ασφάλεια στην κίνηση εντός της πόλης.
 
Τα μοντέλα εφοδιάζονται με μια μεγάλη λίστα εξοπλισμού που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου, κάμερα οπισθοπορείας, δισκόφρενα εμπρός-πίσω, φώτα ημέρας, πανοραμική οροφή, θερμαινόμενους και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους εξωτερικούς καθρέφτες, σύστημα θέρμανση και κλιματισμού, οθόνη με MP3 player και κεντρικό κλείδωμα, ενώ παρέχεται οδική βοήθεια και εγγύηση για 2 χρόνια με δυνατότητα επέκτασης. Ταυτόχρονα έχετε τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 12 χρωματισμών ώστε να ξεχωρίζετε, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα έχετε άμεση παράδοση του μοντέλου που θα διαλέξετε.
 
Στην μεγάλη έκπτωση των 1.500 ευρώ προστίθεται και η κρατική επίδοση των 3.000 ευρώ κάνοντας την απόκτηση ενός αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου Premium High Speed πιο εύκολη και προσιτή από ποτέ.
 
Κλείστε τώρα μέσω της ιστοσελίδας της EcoCar ένα Test Drive ή επισκεφτείτε τα καταστήματα της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ώστε να επωφεληθείτε της μοναδικής προσφοράς και να ενημερωθείτε από τους  εξειδικευμένους συμβούλους της εταιρίας για τα πλεονεκτήματα ενός μοντέλου Premium High Speed στη ζωή σας.
 
Ανακαλύψτε όλη τη γκάμα των μοντέλων της EcoCar εδώ!
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Σχετικες επιχειρησεις