Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
2ο ECOCAR Roadshow: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις Κυκλάδες
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

2ο ECOCAR Roadshow: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις Κυκλάδες

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2o Ecocar Roadshow στις όμορφες Κυκλάδες, με το ΝΕΟ ECOCAR YUDO αλλά και το ECOCAR Victory να τραβάνε όλα τα βλέμματα σε Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο και Σαντορίνη!

Η ECOCAR, εταιρεία εξειδικεύεται στον τομέα της ηλεκτροκίνησης με μια πληρέστατη γκάμα από microcars τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες ιδιωτών και επαγγελματιών, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το δεύτερο Ecocar Roadshow. Αυτή τη φορά την τιμητική τους είχαν οι όμορφες Κυκλάδες  και συγκεκριμένα τα νησιά Σύρος, Τήνος, Μύκονος, Νάξος, Πάρος και Σαντορίνη, όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαρία να γνωρίσουν από κοντά όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά ηλεκτρικά οχήματα της ECOCAR. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσε το Νέο Ecocar Yudo, το οποίο διαθέτει χώρους για 5 επιβάτες, ξεφεύγοντας από τους περιορισμούς των micro cars, διατηρώντας παράλληλα «μαζεμένες» διαστάσεις καθώς το Ecocar Victory το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματίες.

Κλείσε 𝐓𝐞𝐬𝐭 𝐃𝐫𝐢𝐯𝐞  https://ecocar.city/ecocar-test-drive/ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!!!
ΑΘΗΝΑ  210 6859011
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310 327914
 
Γνώρισε όλα τα Επιβατικά & Επαγγελματικά 100% Ηλεκτρικά Οχήματα μας και Ζήσε την Εμπειρία της Ηλεκτροκίνησης.
Μπες και εσύ….στην Πρίζα!! Mε Αμεση Παράδοση και ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ εως και 9.000€ για τα επιβατικά και έως 50% μέσω ΕΣΠΑ για όλα τα Επαγγελματικά 100% Ηλεκτρικά Οχήματα ECOCAR !!!

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις