Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Black Friday Automotivo! Εκπτώσεις σε μεταχειρισμένα & νέα αυτοκίνητα!

Black Friday Automotivo! Εκπτώσεις σε μεταχειρισμένα & νέα αυτοκίνητα!

24/11/2023

Η Automotivo βρίσκεται σε Black Friday ρυθμούς! H στιγμή για την αγορά του νέου σας καινούργιου ή μεταχειρισμένου έφτασε γιατί στην Automotivo φέτος και εσείς επιλέγετε το αυτοκίνητο που θέλετε, μέσα από έναν τεράστιο στόλο επιλογών!

Στον όμιλο Automotivo, οι μεγάλες προσφορές της BlackFriday γίνονται πράξη, καθώς τα προνόμια που προσφέρει ξεκινούν κιόλας από σήμερα! Επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις που θα βρείτε στα αυτοκίνητά μας με την σημείωση BLACK FRIDAY.

Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλό μας και βγείτε κερδισμένοι. Στον όμιλο Automotivo, γνωρίζετε επιπλέον ότι το μεταχειρισμένο που θα επιλέξετε έχει λάβει εξονυχιστικό έλεγχο 221 σημείων από εξειδικευμένους τεχνικούς και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.
 
Αυτό που έχει εξίσου σημασία είναι η aftersales εμπειρία του οδηγού, γιΆ αυτό και διατίθενται δυο μονάδες σε Χαλάνδρι και Γέρακα, για να καλύπτεται άμεσα η κάθε ανάγκη. Επιπλέον, από την πρώτη στιγμή ο οδηγός είναι σίγουρος για την πιστοποίηση χιλιομέτρων του νέου αυτοκινήτου, με τα πραγματικά του χιλιόμετρα, λαμβάνοντας μαζί το πλήρες book serviceτου, για να έχει ολική εικόνα του ιστορικού του. Επιπλέον, κάθε όχημα έρχεται με γραπτή εγγύηση ατρακάριστου, ώστε να γνωρίζει ο οδηγός ότι η απόδοση του δεν έχει επηρεαστεί από κάποιο τρακάρισμα, και έχει λάβει το πλήρες service του για να μην χρειαστεί τίποτα τον πρώτο καιρό.
 
Η Automotivoαναλαμβάνει παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα, και προσφέροντας την εμπειρία του test drive για κάθε όχημα σε Χαλάνδρι και Γέρακα.
 
Αυτή την Black Friday, απολαμβάνετε τα ειδικά προνόμια του ομίλου Automotivo και επωφεληθείτε. Βιαστείτε! 
 
Automotivo, 30+ χρόνια σχέση εμπιστοσύνης!
 
Ανακαλύψτε όλα τα αυτοκίνητα εδώ!   
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Σχετικες επιχειρησεις