Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Καλοκαιρινή προσφορά Ecocar με κέρδος έως 4.000 ευρώ

Καλοκαιρινή προσφορά Ecocar με κέρδος έως 4.000 ευρώ

Διαβάστηκε από 14166 αναγνώστες - 3/7/2023

Επωφεληθείτε τώρα από την καλοκαιρινή προσφορά της Ecocar και αποκτήστε το αγαπημένο σας ecocar city HighSpeed με όφελος που φτάνει τα 4.000 ευρώ.

Η Ecocar εξειδικεύεται στον τομέα της ηλεκτροκίνησης με μια πληρέστατη γκάμα από microcars, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες ιδιωτών και επαγγελματιών για οικολογικές και οικονομικές μετακινήσεις. Όλα τα νέα ηλεκτροκίνητα τετράτροχα μοντέλα Ecocar είναι 100% ηλεκτρικά.

Τώρα η Ecocar προχωράει σε μια super καλοκαιρινή προσφορά που αφορά το 𝟏𝟎𝟎% Ηλεκτρικό ecocar city HighSpeed και σας βοηθάει να αποκτήσετε το κατάλληλο ηλεκτρικό όχημα για οικονομικές αστικές μετακινήσεις.

Το Green Summer Bonus φτάνει τα 1.000 ευρώ και εφόσον συνδυαστεί με την επιδότηση των 3.000 ευρώ από το Πρόγραμμα ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ 2, το συνολικό όφελος αγγίζει τα 4.000 ευρώ.

Παράγγειλε τώρα το νέο σου ετοιμοπαράδοτο ecocar city HighSpeed σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, γιατί η Προσφορά ισχύει για παραγγελίες έως 𝟑𝟏 Ιουλίου 𝟐𝟎𝟐𝟑!

Μέσω της  επιλογής “Φτιάξε το δικό σου στην ιστοσελίδα www.ecocar.city, υπάρχει η δυνατότητα διαμόρφωσης του δικού σου ecocar city HighSpeed σύμφωνα με τις προσωπικές σου ανάγκες και προτιμήσεις.

Website
Facebook
Instagram

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις