Τουρμπίνες αυτοκινήτων στην Αθήνα - TURBO TECHNOLOGY

Τουρμπίνες αυτοκινήτων στην Αθήνα - TURBO TECHNOLOGY

Διαβάστηκε από 4906 αναγνώστες - 17/11/2021

Θέλεις να επισκευάσεις ή να συντηρήσεις την τουρμπίνα του οχήματος σου; Επέλεξε την ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ "TURBO TECHNOLOGY"που προσφέρει ποιότητα, εξειδίκευση και οικονομία.

Με πολύχρονη εμπειρία και έτος ίδρυσης το 1995, στο χώρο επισκευής και βελτίωσης υπερσυμπιεστή η εταιρεία ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ TURBO TECHNOLOGY αποτελεί την ιδανική επιλογή για να γίνει έλεγχος και ρύθμιση ακριβείας των μεταβλητών πτερυγίων σε όλες τις τουρμπίνες VTR, χρησιμοποιώντας το μηχάνημα Vane Flow Test Rig.

Κοινοποίησέ το »


Οι απόλυτα καταρτισμένοι τεχνικοί του καταστήματος ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ "TURBO TECHNOLOGY" μετά από πλήρη τεχνικό έλεγχο της τουρμπίνας , σας προτείνουν τις εργασίες και τις αλλαγές που χρειάζεται με προσοχή και επαγγελματισμό.

Στο εργαστήριο θα συναντήσετε  ένα οργανωμένο χώρο με κορυφαία μηχανήματα  και γνήσια ανταλλακτικά σε οικονομικές τιμές και μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών. Ό χώρος διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και περιλαμβάνει:
  • Εμπορία
  • Επισκευή
  • Βελτίωση κάθε τύπου υπερσυμπιεστή για επιβατικά, φορτηγά, σκάφη θαλάσσης και μηχανήματα
Προσφέρεται εγγύηση επισκευής για 1 χρόνο και το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να επικοινωνήσετε μαζί τους ή να τους επισκεφθείτε στις εγκαταστάσεις τους στην Αθήνα,  για να ελέγξετε και να ρυθμίσετε την τουρμπίνα του οχήματος σας.  
 
Η εταιρία ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ "TURBO TECHNOLOGY"αποτελεί εργαστήριο επισκευής και βελτίωσης όλων των ειδών τουρμπίνας.
 
Επικοινωνία:
Επωνυμία: ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ "TURBO TECHNOLOGY"
Περιοχή: Αθήνα – Ακαδημία Πλάτωνος
Διεύθυνση: Κερατσινίου 36 Τ.Κ. 10441
Τηλ: 210 5232192
Fax: 210 5232192
Email: [email protected]
Website: https://www.facebook.com/pages/category/Automotive-Manufacturer/Turbotechnology-182670495171961/

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Δευτέρα έως Παρασκευή – 09:00 με 17:00
 

Κοινοποίησέ το »