Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
CATL: Αλλάζουν τα δεδομένα για τα ηλεκτρικά οχήματα.

CATL: Αλλάζουν τα δεδομένα για τα ηλεκτρικά οχήματα.

21/8/2023

Στο τμήμα μελέτης και εξέλιξης η CATL ο Κινεζικός κολοσσός κατασκευής μπαταριών που συνεργάζεται διεθνώς με τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρικών οχημάτων, δημιούργησε μια νέα της τεχνολογία που θα αλλάξει για πάντα τα δεδομένα.

Η νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Η CATL «Contemporary Amperex Technology Co. LTD» μια από τις πιο ανταγωνιστικές εταιρείες κατασκευής και διοχέτευσης μπαταριών, με συνεργασίες στο δυναμικό της όπως με την Tesla και την Ford αλλά και με άλλους μεγάλους ομίλους ανά τον κόσμο, δημιούργησε την νέα τεχνολογία μπαταριών, Shenxing «Κινήσου σαν Θεός». Η τεχνολογία αυτής της νέας μπαταρίας βρίσκεται στις κυψέλες της και παρέχει την δυνατότητα να προσφέρει αυτονομία 400 χιλιομέτρων με φόρτιση μόλις 10 λεπτών, σύμφωνα με τον κατασκευαστή.

Οι μπαταρίες τεχνολογίας Shenxing θα λύσουν την «ανασφάλεια» που δημιουργεί ο χρόνος που χρειάζονται τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα για να φορτίσουν και θα πείσει και τους πιο καχύποπτους με την ασφάλεια που προσφέρουν τα 400 χιλιόμετρα αυτονομίας. Στο σύντομο μέλλον ο ανεφοδιασμός με ηλεκτρική ενέργεια του αυτοκινήτου, θα διαρκεί όσο ένας σύντομος καφές espresso. Πρόκειται να ξεκινήσει την εμπορική της πορεία μέσα στους επόμενους μήνες με ανταγωνιστικές τιμές, που σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα δούμε νέα μοντέλα να εφοπλίζονται με αυτή.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις