Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Auto-Techink: Το ΚΤΕΟ των μηχανικών

12/4/2018

Εδώ και μία δεκαετία το ΚΤΕΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑUTOTECHNIK πρωταγωνιστεί και ξεχωρίζει για το ζηλευτό του πελατολόγιο. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς και βγείτε κερδισμένοι τώρα!

Με βάση το τρίπτυχο υπευθυνότητα, συνέπεια και τεχνογνωσία ιδρύθηκε το 2007 το ΚΤΕΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑUTOTECHNIK. Πριν έντεκα χρόνια, μία ομάδα πτυχιούχων μηχανικών της Θεσσαλονίκης με στόχο της εξυπηρέτηση του πελάτη και με όπλο το μεράκι ξεκίνησαν μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις.

Με πάνω από 40 μέλη και ένα ζηλευτό πελατολόγιο είναι σε θέση να σας εγγυηθεί το καλύτερο αποτέλεσμα. Με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη και τις εξατομικευμένες λύσεις από το άριστα καταρτισμένο προσωπικό που την στελεχώνει, παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών όπως:

Κ.Τ.Ε.Ο για :
Ι.Χ. Επιβατικά – Εκπαιδευτικά – Ταξί – Γερανοφόρα - Οχήματα Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων - Ανάριθμα προς ταξινόμηση – Φορτηγά –Λεωφορεία – Δίκυκλα - Οχήματα μεταφοράς ευπαθών προϊόντων.


Επισκεφθείτε το Κ.Τ.Ε.Ο. Autotechnik και όσο το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μαζί με τον τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό σκανάρουν το αυτοκίνητο σας, εσείς απολαύστε δωρεάν ροφήματα και πρόσβαση στο ίντερνετ στον πιο ευχάριστο χώρο.

Η επιχείρηση είναι ποστοποιημένη κατά ISO 9001 και TUV AUSTRIA.
 
 
Χιλιάδες εμπιστεύονται τους ειδικούς. Εσείς ακόμα;
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Ι.Κ.Τ.Ε.Ο. Autotechnik
Διεύθυνση: 1η παρ. Μακρυγιάννη, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310-685 800
Website: http://www.auto-technik.gr/
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις