Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Είναι το αυτοκίνητο σου έτοιμο για το καλοκαίρι;

20/7/2021

Το καλοκαίρι έφτασε, αν σκοπεύεις να ταξιδέψεις με το αυτοκίνητο σου, πρέπει να είσαι σίγουρος ότι είναι σε καλή κατάσταση και τα Mr. ΚΤΕΟ μπορούν να σε βοηθήσουν.

Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν το καλοκαίρι δυσκολεύουν το αυτοκίνητο, το οποίο θα πρέπει να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, προκειμένου να μπορεί να αντεπεξέλθει. Αν έχει έρθει η ώρα να περάσει KTEO, δεν πρέπει να το αμελείς καθώς ένας ολοκληρωμένος τεχνικός έλεγχος θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις προβλήματα που θα μπορούσαν να παρουσιαστούν μέσα στις διακοπές σου και να σου δημιουργήσουν έκτακτα έξοδα. Στα Mr. ΚΤΕΟ θα μπορέσεις να πάρεις έγκυρες απαντήσεις για την κατάσταση του αυτοκινήτου σου εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Αυτή την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε η ασφάλεια του πελάτη είναι η απόλυτη προτεραιότητα για τα Mr. ΚΤΕΟ. Για τον λόγο αυτό πληρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας με τη χρήση της μάσκας να είναι απαραίτητη σε όλους του χώρους των σταθμών τεχνικού ελέγχου, τόσο από το προσωπικό όσο και από τους πελάτες. Σε διάφορα σημεία του χώρου υποδοχής και αναμονής υπάρχουν αντισηπτικά και οι μηχανικοί χρησιμοποιούν γάντια όταν έρχονται σε επαφή με αυτοκίνητο σας.

Kοινοποίησε το »


Αν πάλι θέλεις να αποφύγεις τις περιττές μετακινήσεις και τον πολύ κόσμο μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία Pick Up Delivery και τα Mr.KTEO παραλαμβάνουν το όχημά σου από το σημείο που θα υποδείξεις, πραγματοποιούν τεχνικό έλεγχο και σου το επιστρέφουν. Έτσι, γλιτώνεις χρόνο και αποφεύγεις την πολυκοσμία. Για να κλείσεις ραντεβού το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τηλεφωνήσεις στο 10300 ή να συμπληρώσεις την ηλεκτρονική φόρμα με ένα κλικ εδώ. Εσύ ορίζεις την ώρα και το σημείο παραλαβής και τα Mr. ΚΤΕΟ παραλαμβάνουν με συνέπεια και υπευθυνότητα το όχημά σου. Ο τεχνικός έλεγχος δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολος.

Ο τεχνικός έλεγχος στα Mr.ΚΤΕΟ πραγματοποιείται πλέον μόνο με ραντεβού και συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα μπορείς να κλείσεις ραντεβού από την άνεση του σπιτιού σου μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις το ονοματεπώνυμό σου, τα στοιχεία του οχήματος και να επιλέξεις το πλησιέστερο σε εσένα κατάστημα Mr. KTEO, τη μέρα και την ώρα που σε βολεύει.

www.mrkteo.gr

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις