Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mr. KTEO: Ο ιδανικός προορισμός για τεχνικό έλεγχο του οχήματος σου

Mr. KTEO: Ο ιδανικός προορισμός για τεχνικό έλεγχο του οχήματος σου

22/11/2023

Τα Mr.KTEO δεν είναι απλά μια αλυσίδα ιδιωτικών ΚΤΕΟ. Με υπηρεσίες που σου λύνουν τα χέρια, ο τεχνικός έλεγχος του οχήματός σου γίνεται εύκολα και εγγυημένα.

 

Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων είναι μια σοβαρή υπόθεση. Η πιστοποίηση της άριστης λειτουργικής κατάστασης ενός οχήματος είναι μείζονος σημασίας για την ασφάλεια του οδηγού και για την συμμόρφωσή του με την νομοθεσία. Μάλιστα, το δελτίο ΚΤΕΟ είναι πλέον απαραίτητο τόσο για την μεταβίβαση τόσο και για την πιστοποίηση των αληθινών χιλιομέτρων του οχήματος, βάσει των νέων διαδικασιών του Υπουργείου. Ποιους θα εμπιστευτείς, λοιπόν, για τον ενδελεχή και γρήγορο έλεγχο του αυτοκινήτου  σου, πέρα από τους κορυφαίους επαγγελματίες του είδους;


Το δίκτυο Mr. ΚΤΕΟ, με την τεράστια τεχνογνωσία τους και την μεγάλη πείρα τους στον τομέα του τεχνικού ελέγχου, είναι στην διάθεση των οδηγών για τον γρήγορο και αξιόπιστο έλεγχο του αυτοκινήτου τους. Με 5 καταστήματα στην Αθήνα και ένα στην Θεσσαλονίκη, το προσωπικό του Mr. KTEO σας περιμένει να σας εξυπηρετήσει.

Γιατί να επιλέξετε το Mr. KTEO
Στα Mr. ΚΤΕΟ  δημιούργησαν ένα λειτουργικό, ασφαλές και κυρίως φιλικό περιβάλλον ώστε η διαδικασία τεχνικού ελέγχου να είναι απλή, εύκολη και πάνω από όλα γρήγορη. Το προσωπικό, η γραμματεία και η ομάδα των μηχανολόγων, θα σας εξυπηρετήσει υπεύθυνα, γρήγορα και φιλικά.
 
5 διαφορετικοί σταθμοί ελέγχου αυτοκινήτων
Όπου και να βρίσκεστε, ένα κατάστημα Mr. KTEO θα είναι κοντά σας: Στην Αττική, 5 καταστήματα είναι έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν, στον Ρέντη, το Χαιδάρι, τους Αγ. Αναργύρους, τον Ασπρόπυργο και το Μοσχάτο. Για τους οδηγούς από την Θεσσαλονίκη, το κατάστημα στην Πυλαία είναι στην διάθεσή σας. Μάλιστα, στόχος του Mr. KTEO είναι τα επόμενα χρόνια, οι σταθμοί ελέγχου να αυξηθούν σε αριθμό, διευκολύνοντας ακόμα μεγαλύτερο αριθμό οδηγών σε περισσότερες περιοχές. 

Εύκολες και γρήγορες διαδικασίες!
Τα Mr. ΚΤΕΟ στις υπερσύγχρονες και άνετες εγκαταστάσεις τους διαθέτουν αυτοματοποιημένες γραμμές τεχνικού ελέγχου και είναι σε θέση να δώσουν αξιόπιστες μετρήσεις χωρίς καμιά ταλαιπωρία, εύκολα, οικονομικά και γρήγορα. Παράλληλα, τα Mr. KTEO παρέχουν τις πιο ολοκληρωμένες on-line υπηρεσίες για τη διευκόλυνση σας. Σας δίνεται η δυνατότητα, απευθείας μέσω της ιστοσελίδας μας, να μάθετε πότε περνάτε ΚΤΕΟ, να κλείσετε on-line ραντεβού για τεχνικό έλεγχο, να ζητήσετε να σας καλέσουν, ή την αυτόματη υπενθύμιση μελλοντικού ελέγχου. Όλα με λίγα κλικ!
 
Κλείσε ραντεβού τώρα
Αν το αυτοκίνητο σου πρέπει να περάσει ΚΤΕΟ όπου να ναι, μην χάνεις άλλο χρόνο. Κλείσε το ραντεβού σου στο Mr. KTEO, είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά, στο 10300 και κατοχύρωσε την καταλληλότητα του αυτοκινήτου σου ξενοιάζοντας για τα επόμενα 2 χρόνια. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις