Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΙΚΤΕΟ Πήγασος: Επωφελήσου της τριπλής προσφοράς

13/12/2019

Θέλετε επαγγελματική δουλειά, έμπειρο προσωπικό και τις καλύτερες τιμές της αγοράς; Δεν έχετε τίποτα να σκεφτείτε, παρά να κλείσετε το ραντεβού σας σε ένα από τα δύο καταστήματα του ΙΚΤΕΟ Πήγασος.

Στα ΙΚΤΕΟ Πήγασος ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός ενώ η συνεχής βελτίωση και η αποτελεσματικότητα αποτελεί στοίχημα. Με γνώμονα την προαγωγή της οδικής ασφάλειας, στο Ι.ΚΤΕΟ Πήγασος επενδύει στην συνεχή εκπαίδευση του άρτια καταρτισμένου προσωπικού αλλά και στην επαρκή ενημέρωση των πελατών με σκοπό την ευαισθητοποίηση σε θέματα οδικής συμπεριφοράς. Ταυτόχρονα έχει αναπτύξει και εφαρμόσει ένα Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015.

Το ΙΚΤΕΟ Πήγασος διαθέτει δύο υπερσύγχρονα ΚΤΕΟ στο Καματερό και το Περιστέρι εξοπλισμένα αφενός με το πιο έμπειρο προσωπικό της αγοράς και αφετέρου με μηχανήματα που εγγυώνται ένα άριστο έλεγχο. Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Πήγασος αποτελεί μία μονάδα που παρέχει όλες τις υπηρεσίες ελέγχου τόσο οχημάτων όσο και μοτοσικλετών.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι:

Τεχνικός έλεγχος (αρχικός και περιοδικός)
Επανέλεγχος
Κάρτα ελέγχου καυσαερίων
Ειδικός και περιοδικός τεχνικός έλεγχος  εκπαιδευτικού οχήματος Β κατηγορίας
Ειδικός και περιοδικός τεχνικός έλεγχος  εκπαιδευτικών μοτοσικλετών Α, Α1, Α2
Ειδικός έλεγχος διασκευής LPG/CNG
Εκούσιος τεχνικός έλεγχος

Θέλετε να είστε και σίγουροι για το όχημα σας και να βγείτε τριπλά κερδισμένοι; Με τη νέα προσφορά του ΙΚΤΕΟ Πήγασος μπορείτε να πραγματοποιήσετε δωρεάν έλεγχο ταξιδιού, να κλείσετε ραντεβού μέσω της online πλατφόρμας και να κερδίσετε σημαντική έκπτωση. Ακόμη, εσείς δεν χρειάζεται να οδηγήσετε ούτε ένα μέτρο, καθώς υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης του οχήματος στο χώρο σας από το προσωπικό της επιχείρησης.

Επικοινωνία
Επωνυμία: ΙΚΤΕΟ Πήγασος
Διεύθυνση: Λ.Φυλής 81 Καματερό
e-mail: [email protected]
Τηλ: 10710  -  2102388333
Site: http://www.kteopigasos.gr/
 

 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις