Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Mr. KTEO: Υπηρεσίες που σου λύνουν τα χέρια

Mr. KTEO: Υπηρεσίες που σου λύνουν τα χέρια

Διαβάστηκε από 4549 αναγνώστες - 18/11/2022

Στο δίκτυο καταστημάτων Mr.KTEO, θα απολαύσετε υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου γρήγορα και αξιόπιστα, με προσιτές τιμές και τον επαγγελματισμό σε πρώτο πλάνο.

Η διαδικασία ελέγχου του οχήματός σου είναι πιο εύκολη και σύντομη από όσο νομίζεις. Τα Mr. ΚΤΕΟ έχουν δημιουργήσει ένα λειτουργικό, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον που κάνει απλή τη διαδικασία. Όλη η ομάδα από την έμπειρη γραμματεία μέχρι τους εξειδικευμένους μηχανολόγους δουλεύει με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σου στον μικρότερο δυνατό χρόνο. Για τον λόγο αυτό έχουν δημιουργήσει μοναδικές υπηρεσίες για να γλυτώσει χρόνο και κόπο. Ας τις δούμε αναλυτικά:

On line ραντεβού
 Συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τεχνικό έλεγχο από την άνεση του σπιτιού σου μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις το ονοματεπώνυμό σου, τα στοιχεία του οχήματος και να επιλέξεις το πλησιέστερο σε εσένα κατάστημα Mr. KTEO, τη μέρα και την ώρα που σε βολεύει. Τόσο απλά.

Pick up delivery
Αν ο ελεύθερος χρόνος σου είναι περιορισμένος και δεν θέλεις να τον σπαταλήσεις στη μετακίνηση από και προς το σημείο τεχνικού ελέγχου, τα Mr. ΚΤΕΟ έχουν τη λύση. Με την υπηρεσία Pick Up Delivery, έρχονται στο σημείο που θα τους υποδείξεις, παραλαμβάνουν το όχημα, διενεργούν τεχνικό έλεγχο και το επιστρέφουν στο χώρο σου.  Έτσι γλιτώνεις την ταλαιπωρία και δεν χάνεις χρόνο κατά τη μετακίνηση, ούτε περιμένεις σε ουρές.
Για να κλείσεις ραντεβού το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τηλεφωνήσεις στο 10300 ή να συμπληρώσεις την ηλεκτρονική φόρμα με ένα κλικ εδώ. Εσύ ορίζεις την ώρα και το σημείο παραλαβής και τα Mr. ΚΤΕΟ παραλαμβάνουν με συνέπεια και υπευθυνότητα το όχημά σου. Ο τεχνικός έλεγχος δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολος.

Υπενθύμιση ελέγχου
Για κάθε όχημα υπάρχει ένα συγκεκριμένο «παράθυρο» μερικών εβδομάδων μέσα στο οποίο πρέπει να διενεργηθεί τεχνικός έλεγχος. Σε περίπτωση που ο έλεγχος γίνει εκπρόθεσμα, ο ιδιοκτήτης του οχήματος επιβαρύνεται με πρόστιμο το ποσό του οποίου εξαρτάται από το πόσες ημέρες έχουν περάσει από την ημερομηνία που έπρεπε να περάσει ΚΤΕΟ το όχημα.
Η υπηρεσία αυτόματης υπενθύμισης ελέγχου των Mr. KTEO σε απαλλάσσει από το άγχος του να ξεχάσεις την ημερομηνία ελέγχου και να βρεθείς αντιμέτωπος με πρόστιμο. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα απαραίτητα στοιχεία στην ηλεκτρονική φόρμα και όταν έρθει η ώρα του ελέγχου θα ειδοποιηθείς έγκαιρα με email, SMS ή τηλεφωνικά.
 
www.mrkteo.gr

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις