Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

Mr.ΚΤΕΟ: Ανοικτά και συνεχίζουν

Σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης τα Mr.ΚΤΕΟ λειτουργούν κανονικά από τις 18 Ιανουαρίου, αλλά οι έλεγχοι θα γίνονται μόνο με ραντεβού. Δες πώς θα κλείσεις το δικό σου.

Τα Mr.KTEO επαναλειτουργούν τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας με τη χρήση της μάσκας να είναι απαραίτητη σε όλους του χώρους των σταθμών τεχνικού ελέγχου, τόσο από το προσωπικό όσο και από τους πελάτες. Προκειμένου να πραγματοποιήσεις τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σου θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού τηλεφωνικά στο 10300 ή να συμπληρώσεις την ηλεκτρονική φόρμα με ένα κλικ εδώ.

Προκειμένου να μεταβείς σε ένα από τα 6 καταστήματα Mr.KTEO πρέπει πρώτα να συμπληρώσεις τη Βεβαίωση Μετακίνησης τύπου Β επιλέγοντας το Β2 (Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους). Εναλλακτικά, μπορείς να στείλεις SMS στο 13033 της μορφής X [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας, όπου Χ ο λόγος εξόδου με τον αριθμό 2.

Αν πάλι θέλεις να αποφύγεις τις περιττές μετακινήσεις και τον πολύ κόσμο μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία Pick Up Delivery και τα Mr.KTEO παραλαμβάνουν το όχημά σου από το σημείο που θα υποδείξεις, πραγματοποιούν τεχνικό έλεγχο και σου το επιστρέφουν.


www.mrkteo.gr

Σχετικες επιχειρησεις