Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Τώρα όλα τα ΚΤΕΟ έρχονται με ένα κλικ μπροστά σου

Τώρα όλα τα ΚΤΕΟ έρχονται με ένα κλικ μπροστά σου

Έφτασε η ώρα του καθιερωμένου ελέγχου για το αυτοκίνητό σας; Πλέον η διαδικασία εύρεσης ΚΤΕΟ και ο προγραμματισμός του ραντεβού γίνεται με μερικά κλικ, αρκεί να επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα pernaokteo.gr!

Καλώς ή κακώς όλοι οφείλουμε να περνάμε ΚΤΕΟ τα οχήματα μας για να είμαστε ασφαλείς και να γνωρίζουμε την πλήρη κατάσταση του οχήματος μας. Γιατί λοιπόν να μην μετατρέψετε την υποχρέωση σε σίγουρο κέρδος και μία ευχάριστη εμπειρία;

Κοινοποίησέ το »


Πλέον, η συγκεκριμένη διαδικασία γίνεται πιο εύκολα από ποτέ και ο λόγος ονομάζεται pernaokteo.gr. Πρόκειται για την πρώτη μηχανή αναζήτησης ΚΤΕΟ, μία υπηρεσία που έλειπε και ήρθε για να απλοποιήσει τη διαδικασία. Επίσης μπορείτε εύκολα να ελέγξετε πότε περνάτε την επόμενη φορά πατώντας εδώ.

Μέσω του «Περνάω ΚΤΕΟ», ο κάθε επισκέπτης μπορεί να βρει σε μία ιστοσελίδα μαζεμένες όλες τις σχετικές επιχειρήσεις και με μερικά κλικ να επιλέξει αυτή που τον εξυπηρετεί. Η διαδικασία είναι απλούστατη, με τον χρήστη να επιλέγει σε πρώτη φάση την κατηγορία του οχήματος που τον ενδιαφέρει (πχ. Μοτο, Επιβατικό ΙΧ, φορτηγό, κτλ.).

Στη συνέχεια, επιλέγετε την πόλη ή την περιοχή που σας εξυπηρετεί (στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα θα βρείτε ΚΤΕΟ από όλη την Ελλάδα) δηλώνοντας τη μέγιστη χιλιομετρική ακτίνα. Το τρίτο και τελευταίο βήμα ολοκληρώνεται πατώντας «Αναζήτηση», με τα διαθέσιμα ΚΤΕΟ να εμφανίζονται. Από εκεί και πέρα δεν έχετε παρά να συγκρίνετε τιμές, προσφορές και να κλείσετε online ένα ραντεβού.

 

Οι ευκολίες που παρέχει η ιστοσελίδα pernaokteo.gr δε σταματούν εδώ, αφού οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν εντελώς δωρεάν στην υπηρεσία υπενθύμισης pernaokteo.gr, λαμβάνοντας ειδοποίηση μέσω sms ή email. Έτσι, θα είστε σίγουροι ότι θα αποφύγετε ένα ενδεχόμενο πρόστιμο και το επιπλέον κόστος για τα παράβολα εκπρόθεσμου ελέγχου.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να προγραμματίσετε τον επόμενο έλεγχο ΚΤΕΟ, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τη νέα, φιλική προς τον χρήστη ιστοσελίδα, είτε μέσω υπολογιστή, είτε μέσω του κινητού σας τηλεφώνου, πατώντας εδώ.

Κοινοποίησέ το »

Σχετικες επιχειρησεις