Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Συχνές ερωτήσεις

    Διαβάστηκε από 26060 αναγνώστες - 4/5/2015

    Μπορώ να τοποθετήσω αντηλιακές μεμβράνες μόνος μου;
    Σε καμία περίπτωση δεν το συνιστούμε. Εμπιστευθείτε καλύτερα τα χέρια των ειδικών. 

    Πόσος χρόνος χρειάζεται;
    Η τοποθέτηση γίνεται αυθημερόν, όμως χρειάζονται περίπου 3 ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, οι αντηλιακές μεμβράνες τοποθετούνται χρησιμοποιώντας ένα ειδικό διάλυμα σαπουνόνερου. Και παρότι το μεγαλύτερο μέρος αυτού αφαιρείται κατά την διαδικασία της εφαρμογής, κάποια πολύ μικρή ποσότητα παραμένει ανάμεσα στην μεμβράνη και το κρύσταλλο. Το παραμένον διάλυμα πρέπει να εξατμιστεί τελείως προκειμένου η κόλλα της μεμβράνης να αρχίζει να ωριμάζει. Η εξάτμιση μπορεί να διαρκέσει έως και 3 μέρες ανάλογα με τον τύπο της μεμβράνης και τις καιρικές συνθήκες. 

    Πως καθαρίζονται;
    Εφόσον το διάλυμα έχει πλήρως στεγνώσει (μετά από περίπου 3 μέρες), μπορείτε να πλύνετε τις αντηλιακές μεμβράνες χρησιμοποιώντας κοινά οικιακά καθαριστικά με ένα μαλακό καθαρό πανί μικροϊνών. 
    Προσοχή, ορισμένα καθαριστικά της αγοράς περιέχουν μικρούς λειαντικούς κόκκους (σαν αυτούς που έχουν τα γυαλόχαρτα) που μπορεί να χαράξουν και να καταστρέψουν την μεμβράνη. 

    Ποια σκουρότητα μεμβράνης να επιλέξω;
    Κάθε μια από τις αντηλιακές μεμβράνες είναι διαφορετική και συνδυάζει 3 βασικά χαρακτηριστικά: Διαπερατότητα Ορατού Φωτός (VLT), Μείωση Θερμότητας και Αντανάκλαση. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όσο πιο σκούρο το χρώμα της μεμβράνης, τόσο το καλύτερο για εσάς. Το σημαντικότερο είναι να επιλέξετε την μεμβράνη με τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες. 

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Σχετικες επιχειρησεις