Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Ποιες είναι οι μπαταρίες Sigma Motion Battery;

Διαβάστηκε από 10814 αναγνώστες - 15/2/2021

Κατασκευασμένες από τον καταξιωμένο κολοσσό Hyundai Sungwoo, ο οποίος μεταξύ άλλων έλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία μπαταριών αυτοκινήτου στο θεσμό «2020 Brand of the Year» της Κορέας, η Sigma Motion Battery θεωρείται κορυφαία στο είδος της. Ας δούμε το λόγο που συμβαίνει αυτό.

Η εταιρεία Hyundai Sungwoo διαθέτει μία ευρεία γκάμα μπαταριών, η οποία δεν περιορίζεται μόνο στα αυτοκίνητα, αφού διατίθεται για εφαρμογές σε αγροτικά μηχανήματα, πλοία και βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Το κύριο αντικείμενο ενασχόλισής της στην αρχή ήταν ο εξοπλισμός των μοντέλων της Hyundai και της KIA με μπαταρίες πρώτης τοποθέτησης. Πλέον, η Hyundai Sungwoo εξάγει τα προϊόντα της σε 90 χώρες σε όλο τον πλανήτη, εισάγοντας παράλληλα καινοτομίες που χαρίζουν στα μοντέλα της αυξημένη ισχύ και αποδοτικότητα. Ο κορεάτης κατασκευαστής, ο οποίος έλαβε την πρώτη θέση στο θεσμό «2020 Brand of the Year» της Κορέας, παράγει και τις μπαταρίες Sigma  Motion που έρχονται στην Ελλάδα.

Οι απαιτήσεις και οι ανάγκες που έχουμε από τη μπαταρία του αυτοκινήτου μας είναι πολύ μεγάλες. Η τεχνολογία έχει κάνει άλματα, και δεν βρισκόμαστε πλέον στην εποχή που οι λειτουργίες που εξαρτώνταν από την τροφοδοσία ρεύματος περιορίζονταν στο ραδιόφωνο, τα φώτα και τα ηλεκτρικά παράθυρα. Η πληθώρα ηλεκτρικών εξαρτημάτων ασφαλείας και βοηθημάτων του οδηγού, καθιστούν το έργο του ηλεκτρικού συστήματος και της μπαταρίας εξαιρετικά σημαντικό και δύσκολο. Δεν αρκεί μόνο η ισχύς εκκίνησης, αλλά είναι απαραίτητη και η σταθερή τάση του ρεύματος του οχήματος.

Στον αντίποδα, η απόδοση των μπαταριών μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου, ενώ ιδιαίτερα ο χειμώνας αποτελεί μία ξεχωριστή πρόκληση, αφού το κρύο τις κάνει να χάσουν την ισχύ τους. Καταλαβαίνουμε λοιπόν, πως η μπαταρία που θα επιλέξουμε για το αυτοκίνητό μας, πρέπει να διαθέτει μεγάλο κύκλο ζωής και να είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη και αποδοτική.



Σε αυτές τις ανάγκες υπόσχονται να ανταποκριθούν οι μπαταρίες της Sigma Motion, οι οποίες δεν χρειάζονται συντήρηση, ούτε συμπλήρωση ηλεκτρολογικού διαλύματος. Ένα χαρακτηριστικό στην κατασκευή τους, είναι το ασβέστιο που περιέχουν οι μεταλλικές πλάκες. Χάρη σε αυτό, η διάρκεια ζωής των μπαταριών αυξάνεται σημαντικά, ενώ παράλληλα, η συγκεκριμένη τεχνολογία εξασφαλίζει σταθερή απόδοση, η οποία δεν μεταβάλλεται από εξωτερικούς παράγοντες. Ένα καλό δείγμα οτι αυτό ισχύει στην πράξη είναι η παρεχόμενη εγγύηση 2 ετών στα επιβατικά ΙΧ.

Εκτός αυτού, η γκάμα της Sigma Motion Battery πληροί τα υψηλότερα πρότυπα τόσο για επιβατικά, όσο και για επαγγελματικά οχήματα, και περιλαμβάνει προϊόντα από 35 έως 220 Ah, ούτως ώστε να μπορεί να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Αξίζει να γνωρίζουμε πως η Hyundai Sungwoo, που κατασκευάζει τις μπαταρίες Sigma Motion, έχει μεγάλη εμπειρία που ανέρχεται σε 42 έτη, αφού ιδρύθηκε το 1979. Παράλληλα, οι βαθιές ρίζες της εταιρείας στην αυτοκίνηση ενισχύονται με την αδελφή επιχείρηση Hyundai Sungwoo Casting, η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή εξαρτημάτων αυτοκινήτων μέσω χύτευσης, καθώς και την παραγωγή ζαντών αλουμινίου.

Η αποκλειστική διανομή των μπαταριών Sigma Motion στην Ελλάδα γίνεται από την εταιρεία «Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε», που είναι ο επίσημος εισαγωγέας των προϊόντων. Με έτος ίδρυσης το 1922, ο Όμιλος Σαρακάκη έχει ηγετική παρουσία 99 ετών στον ελληνικό χώρο της αυτοκίνησης. Η τεράστια ιστορία του εισαγωγέα παρέχει επιπλέον σιγουριά στην αγορά των μπαταριών Sigma Motion για το όχημά μας, αφού, όπως μας έχει συνηθίσει στο παρελθόν, τα προϊόντα που επιλέγει να διανέμει και να αντιπροσωπεύει, είναι ποιοτικά.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις