Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Το next - level PEUGEOT 3008

Το next - level PEUGEOT 3008

20/6/2024

Το σημερινό Peugeot 3008 είναι ένα best-seller που ενθουσίασε τα τελευταία 7 χρόνια, πάνω από 1.320.000 πελάτες σε 130 χώρες. Η Peugeot έχει δεσμευθεί να προσφέρει μια αμιγώς ηλεκτρική γκάμα μέχρι το 2025 και το σύνολο των πωλήσεων στην Ευρωπαϊκή αγορά μέχρι το 2030, να είναι ηλεκτρικά μοντέλα. Η Peugeot με την αποκάλυψη του νέου 3008, εισέρχεται σε μια νέα εποχή. 

Το Peugeot 3008 είναι το πρώτο μοντέλο που χρησιμοποιεί την νέα πλατφόρμα με την κωδική ονομασία STLA Medium της Stellantis, η οποία ανεβάζει την μάρκα σε άλλο επίπεδο. Αυτή η καινοτόμος πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία, με τα πιο σημαντικά κριτήρια για τους πελάτες: αυτονομία (έως 680χλμ.), χρόνος επαναφόρτισης (30 λεπτά), οδηγική απόλαυση, επιδόσεις, αποδοτικότητα, συνδεδεμένες υπηρεσίες και λειτουργίες (Trip Planner, έξυπνη φόρτιση, τεχνολογία V2L, ενημερώσεις over the air).

H γκάμα θα περιλαμβάνει δύο εκδόσεις εξοπλισμού: ALLURE & GT με 3 πακέτα προαιρετικού εξοπλισμού για να είναι απλές οι επιλογές. Θα διατίθενται με υβριδικό κινητήριο σύνολο, plug-in υβριδικό καθώς και τρία αμιγώς ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα (210 ίππων, 230 ίππων μεγάλης αυτονομίας και 320 ίππων με διπλό κινητήρα).

Το νέο 3008 οδηγεί το δημιουργικό σχεδιασμό σε άλλο επίπεδο

Με το νέο 3008, το design της Peugeot εισέρχεται σε μια νέα εποχή, όπου η γοητεία θέτει το στυλ στην υπηρεσία της αποδοτικότητας.

Ένα αεροδυναμικό fastback SUV με εμφάνιση αιλουροειδούς

Το νέο 3008 γίνεται άμεσα αναγνωρίσιμο χάρη στο fastback SUV στυλ του. Με το δυναμικό και αεροδυναμικό σχήμα του (Cx 0,28), το νέο 3008 συνδυάζει κομψότητα, αποδοτικότητα και ευρυχωρία. Οι έντονες γραμμές του αιλουροειδούς αμαξώματος του νέου 3008, τονίζουν επίσης και τις καλά ισορροπημένες διαστάσεις του οχήματος (μήκος: 4,54 μ. πλάτος: 1,89μ. ύψος: 1,64μ.), οι οποίες παραμένουν από τις πλέον «συμπαγείς» της κατηγορίας C SUV, ενώ εξακολουθεί να παρέχει άφθονο χώρο επιβατών και αποσκευών.

ΗIGH-TECH ΕΜΠΡΟΣ ΜΕΡΟΣ

Στο νέο 3008, η Peugeot παρουσιάζει μια νέα αισθητική για το μπροστινό μέρος. Ενώ η εμβληματική φωτεινή υπογραφή με τις τρεις «νυχιές» παραμένει σταθερά στην θέση της, το όχημα των φωτιστικών ονομάτων και της μάσκας είναι εντελώς διαφοροποιημένο. Η γρίλια του νέου 3008 απεικονίζει τα ηλεκτρικά γονίδια αυτού του μοντέλου. Αυτό το μπροστινό μέρος έχει σχεδιαστεί γύρω από το νέο έμβλημα της Peugeot, ενσωματώνοντας την νέα φωτεινή υπογραφή και την μάσκα χωρίς οριοθέτηση, χάρη στην προσεγμένη απόχρωση στο χρώμα του αμαξώματος. Οι εξαιρετικά λεπτοί προβολείς φιλοξενούνται σε μια λεπτή, κομψή λωρίδα που βρίσκεται πάνω από την εμπρος γρίλια και αγκαλιάζουν ολόκληρο το άκρο του εμπρός μέρους. Είναι ένα ξεχωριστό σχεδιαστικό χαρακτηριστικό που δίνει στο νέο 3008 μια ιδιαίτερα διαπεραστική εμφάνιση, επιβεβαιώοντας το μοντέρνο χαρακτήρα και την προσωπικότητά του. Οι προβολείς είναι τεχνολογίας LED σε όλες τις εκδόσεις. Το 3008 GT διατίθεται στάνταρ με την νέα τεχνολογία Pixel LED, η οποία προσαρμόζει αυτόματα τη δέσμη των προβολέων στις συνθήκες κυκλοφορίας, διατηρώντας το βέλτιστο φωτισμό χωρίς να ενοχλεί τους άλλους χρήστες του δρόμου.
 

Σελ.
1
Νέο Peugeot 3008
Σελ.
2
Το next - level PEUGEOT 3008
Σελ.
3
Η ιδέα που επανεφευρίσκει την έννοια του fastback
Σελ.
4
Τιμόνι μικρής διαμέτρου με νέα χειριστήρια
Σελ.
5
Αφθονοι χώροι και τεράστιος χώρος αποσκευών
Σελ.
6
Μια νέα πλατφόρμα που θέτει νέα πρότυπα
Σελ.
7
Αναγεννητική πέδηση 3 επιπέδων