Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Τιμόνι μικρής διαμέτρου με νέα χειριστήρια

Τιμόνι μικρής διαμέτρου με νέα χειριστήρια

20/6/2024

Το μικρό τιμόνι - ανέκαθεν θεμελιώδες χαρακτηριστικό γνώρισμα του Peugeot i-Cockpit - έχει τροποποιηθεί σημαντικά ώστε να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες οδηγικές συγκινήσεις και άνεση. Φυσικά, έχει διατηρήσει τη συμπαγή του σχεδίαση και την μοντέρνα του εμφάνιση: Το επανασχεδιασμένο κεντρικό τμήμα είναι μικρότερο και «απομονωμένο» από τις ακτίνες του τιμονιού για να δώσει ένα αιωρούμενο αποτέλεσμα παρόμοια με την πανοραμική οθόνη στο ταμπλό. Όλα τα χειριστήρια στο νέο τιμόνι έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη μέγιστη εργονομία. Ανιχνεύουν αυτόματα το άγγιγμα των δακτύλων του οδηγού, αλλά ενεργοποιούνται μόνο όταν πατηθούν, για να αποφευχθούν τυχόν λανθασμένες εντολές. Επιπλέον, υπάρχουν δύο paddles πίσω από το τιμόνι, για την λειτουργία ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα. Στο νέο 3008 GT, το νέο μικρό τιμόνι διαθέτει στάνταρ θερμαινόμενη στεφάνη.

Μοναδικό επίπεδο άνεσης
Η καμπίνα του νέου 3008 προσφέρει στους επιβάτες μια χαλαρωτική εμπειρία, σε ένα ευρύχωρο και φωτεινό περιβάλλον. Τα νέα μπροστινά καθίσματα - συνδυασμός δερματίνης και υφάσματος στο Allure και δερματίνης και Alcantara στο GT - παρέχουν εξαιρετική άνεση. Τα καθίσματα διαθέτουν ειδικό σχεδιασμό ώστε να υποστηρίζουν ιδανικά το σώμα και γέμισμα με αφρό πυκνότητας. Το εμπρός καθίσματα του νέου 3008 διαθέτουν πιστοποίηση AGR, η οποία απονέμεται από μια γερμανική ένωση ορθοπεδικών που προωθεί την έρευνα για την πρόληψη του πόνου στην πλάτη. Στην έκδοση GT τα καθίμσατα διαθέτουν λειτουργία κλιματισμού και μασάζ κα ιλειτουργία θέρμανσης από πίσω. Για πρώτη φορά, τα εμπρός καθίσματα μπορούν να εξοπλιστούν με προσαρμοζόμενα πλαϊνά στηρίγματα, που φουσκώνουν ή ξεφουσκώνουν ηλεκτρικά για να προσαρμόζονταςι στο σωματότυπο του κάθε επιβάτη.

Για την εφασφάλιση ενός υγιούς εσωτερικού περιβάλλοντος, το νέο 3008 διαθέτει σύστημα AQS που παρακολουθεί συνεχώς την ποότητα του αέρα που εισέρχεται στην καμπίνα και αν χρειαστεί, ενεργοποιεί αυτόματα την λειτουργία ανακύκλωσης. Στην έκδοση GT, αυτό συμπληρώνεται από το σύστημα επεξεργασίας αέρα Clean Cabin, το οποίο φιλτράρει τους ρύπους και τα σωματίδια. Η ποιότητα αέρα εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά της πανοραμικής οθόνης. Η ιδιαίτερα προσεκτική ηχομόνωση μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο χάρη στα προαιρετικά ηχομονωτικά εμπρός κρύσταλλα, σε συνδυασμό με το ηχοσύστημα Focal Premium Hi-Fii, το οποίο είναι αποτέλεσμα της πολυετούς συνεργασίας της Peygeot και των ομάδων της Focal, της γαλλικής μάρκας που ειδικεύεται στην κατασκευή high end ηχοσυστημάτων To σύστημα της Focal περιλαμβάνει 10 ηχεία και διαθέτει αποκλεισιτκά πατενταρισμένς τεχνολογίες:

  • 4 tweeters αλουμινίου ΤNF αντεστραμμένου θόλου
  • 4 woofers/midrange με θόλο Polyglass και ανάρτηση 165mm
  • 1 κεντρικό ηχείο από Polyglass με βελτιωμένη απόδοση
  • 1 Power Flower βελτιοστοποιημένο subwoofer
Τα παραπάνω ηχεία οδηγούνται από έναν 12κάναλο ενισχυτή ισχύος 690W. H μουσική εμπειρία εμπλουτίζεται με την υιοθέτηση της καινοτόμου λειτουργίας ακρόασης «Front-Optimised», η οποία μετατρέπει την ακουστική αίσθηση των εμπρός καθισμάτων του 3008 σε μια αίθουσα συναυλιών.

 

Σελ.
1
Νέο Peugeot 3008
Σελ.
2
Το next - level PEUGEOT 3008
Σελ.
3
Η ιδέα που επανεφευρίσκει την έννοια του fastback
Σελ.
4
Τιμόνι μικρής διαμέτρου με νέα χειριστήρια
Σελ.
5
Αφθονοι χώροι και τεράστιος χώρος αποσκευών
Σελ.
6
Μια νέα πλατφόρμα που θέτει νέα πρότυπα
Σελ.
7
Αναγεννητική πέδηση 3 επιπέδων