Έχοντας επιλέξει ένα πακέτο που μας ταιριάζει βγαίνουμε σίγουρα κερδισμένοι σε βάθος χρόνου.

Τα πραγματικά οφέλη ενός πακέτου After Sales

Διαβάστηκε από 5293 αναγνώστες - 18/7/2017

Επένδυση για το «αύριο» - After sales χαρακτηρίζονται οι υπηρεσίες που παρέχει μία μάρκα για να κρατήσει τον πελάτη πιστό σε αυτήν και μετά την αγορά.

 
 

Τράκαρες; Επισκεύασε το οικονομικά εδώ

After sales χαρακτηρίζονται οι υπηρεσίες που παρέχει μία μάρκα για να κρατήσει τον πελάτη πιστό σε αυτήν και μετά την αγορά.
 
Τι ακριβώς κρύβει ο όρος after sales;
Ο όρος «after sales» έχει να κάνει με οτιδήποτε χρειάζεται το αυτοκίνητό μας, αφού το αγοράσουμε και περιλαμβάνει παροχές όπως service, ανταλλακτικά και άλλες extra παροχές που παρέχονται κυρίως από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία και τις αντιπροσωπείες.
 
Ποιες υπηρεσίες περιλαμβάνονται (συνήθως)
• Δωρεάν service για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (υπό προϋποθέσεις)
• Εκπτώσεις στα προγραμματισμένα service
• Μειωμένες τιμές σε ανταλλακτικά & αναλώσιμα υλικά
• Δυνατότητα επέκτασης εγγυήσεων
• Δωρεάν τεχνικός έλεγχος
• Επιστροφή χρημάτων
• Δωρεάν οδική βοήθεια

 

Ποια τα οφέλη
Ασφάλεια. Οι έμπειροι και απόλυτα εξειδικευμένοι μηχανικοί, οι οποίοι έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν μία μεγάλη γκάμα προβλημάτων των συγκεκριμένων αυτοκινήτων, είναι ένας από τους λόγους υπεροχής των εξουσιοδοτημένων συνεργείων και η ποιότητα εργασίας του συμβάλει στην δική μας ασφάλεια.
Εγγύηση. Οι εγγυήσεις αποτελούν βασικό παράγοντα των υπηρεσιών after sales, αφού διασφαλίζουν στον αγοραστή την υπεύθυνη και κυρίως ανέξοδη λύση, σε όποια βλάβη παρουσιαστεί κατά το διάστημα ισχύος τους. Για να διατηρηθούν σε πλήρη ισχύ όμως, θα πρέπει στο αυτοκίνητό μας, να έχουν παρέμβει μόνο οι ειδικοί μηχανικοί του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών.
Ποιοτικά ανταλλακτικά. Τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία χρησιμοποιούν πάντα γνήσια ή εφάμιλλης ποιότητας ανταλλακτικά, τα οποία είναι εγγυημένα πιο ποιοτικά και ασφαλή, αφού έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και έχουν εξελιχθεί από κοινού με το αυτοκίνητο, όντας ειδικά για το μοντέλο που προορίζονται.

Tips για τη σωστή επιλογή after sales
Ποιες υπηρεσίες after sales είναι οι καλύτερες για σένα; Μάθε ποιες παροχές πρέπει να σε ενδιαφέρουν και γιατί;
Πώς να επιλέξω σωστά!
Πριν επιλέξουμε υπηρεσίες after sales, πρέπει να σκεφτούμε τις ανάγκες του αυτοκινήτου μας. Θέλουμε να αγοράσουμε υπηρεσίες που θα χρησιμοποιήσουμε και θα συμβάλουν στην οικονομία και στην καλύτερη ασφάλεια. Είναι το αυτοκίνητό μας καινούργιο ή μεταχειρισμένο; Κάνουμε πολλά χιλιόμετρα κάθε χρόνο ή λίγα; Πόσο ακριβά είναι τα ανταλλακτικά του κατασκευαστή του αυτοκινήτου μας; Όλα αυτά θα πρέπει να τα υπολογίσουμε πριν επιλέξουμε πακέτο υπηρεσιών after sales. Για παράδειγμα, αν κάνουμε πολλές αποστάσεις και χιλιόμετρα κάθε χρόνο, μας ενδιαφέρει μια υπηρεσία που παρέχει δωρεάν εποχικούς ελέγχους ή ελέγχους ΚΤΕΟ, καθώς και η υπηρεσία οδικής βοήθειας ή και αυτοκινήτου αντικατάστασης.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Σχετικες Ειδησεις