Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα καλύτερα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά

26/12/2018

Με αποκλειστική εισαγωγή από Ιαπωνία και Ευρώπη, αυθημερόν παράδοση και την καλύτερη δυνατή τιμή, η «Δ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε» είναι η εταιρία που θα φτιάξει το αυτοκίνητο σας.

Η εμπορική εταιρία ανταλλακτικών «Δ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε» ιδρύθηκε το 1985 από την δεύτερη γενιά της οικογένειας, ως συνέχεια της «ΔΗΜ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ» η οποία είχε παρουσία από το 1964 στον χώρο των ανταλλακτικών.

Σήμερα η νέα εταιρία πρωταγωνιστεί στον χώρο, κάνοντας αποκλειστική εισαγωγή  ανταλλακτικών αυτοκινήτων ΙΑΠΩΝΙΑΣ- ΕΥΡΩΠΗΣ. Η πολυετής πείρα των στελεχών της επιχείρησης εγγυάται την ποιότητα των ανταλλακτικών ενώ η ευκολία στην παραγγελία και παράδοση οποιουδήποτε ανταλλακτικού, είναι μοναδική.

Η γκάμα της εταιρίας, η οποία διαρκώς ανανεώνεται, περιλαμβάνει τόσο μεταχειρισμένα ανταλλακτικά (είδη φανοποιΐας, μηχανικά, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά μέρη) όσο και καινούργια (γνήσια και επιλεγμένα after-market).

Παρέχεται έτσι η δυνατότητα στους πελάτες της εταιρείας να συνδυάσουν-επιλέξουν ανάλογα με τις ανάγκες του αυτοκινήτου τους, τα καταλληλότερα ανταλλακτικά στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Οι παροχές που κάνουν την «Δ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε» να ξεχωρίζει είναι
  • Τεράστια γκάμα για μηχανικά μέρη, φανοποιείας αλλά και ηλεκτρικά ανταλλακτικά.
  • Αυθημερόν παράδοση σ εόλη την Ελλάδα
  • Δυνατότητα συνδυασμού γνήσιων - μεταχειρισμένων - ιμιτασιόν ανταλλακτικών
  • Οικονομικοί διακανονισμοί και πληρωμές με κάρτες
  • Εξατομικευμένες λύσεις

Η «Δ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε» στέκεται πάντοτε δίπλα στον πελάτη καθοδηγώντας τον με φιλικές συμβουλές και πληροφορίες στην ποιοτικότερη, οικονομικότερη και ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών του αυτοκινήτου του. 
 

Επικοινωνία
Λεωφ. Μαραθώνος 34, 15344 Γέρακας 
Τηλ.: 210 66 12 556
Fax.: 210 66 13 640          
E-mail.: [email protected]
Site: www.used-carparts.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις