Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Heaven Cars: Το συνεργείο, όπως πρέπει να είναι

5/12/2019

Η επιχείρηση Heaven Cars δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής αυτοκινήτων, εμπορίου ανταλλακτικών και τοποθέτησης αυτών από το 1998 με μεγάλη επιτυχία. Μεγαλύτερη απόδειξη, το τεράστιο πελατολόγιο και ο πρωταγωνιστικός ρόλος της στην αγορά.

Η Heaven Cars αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση για την συντήρηση του αυτοκινήτου σας!

Με πρώτη προτεραιότητα την αξιόπιστη και ποιοτική δουλειά, φροντίζουν πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας, εξοπλίζονται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα και είναι το δεξί χέρι του προσωπικού. Προσωπικό το οποίο βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα αυτοκίνητα εδώ και δεκαετίες, δεν καθησυχάζεται και εμπλουτίζει τις γνώσεις του για να είναι πάντα εξειδικευμένο με τα νέα μοντέλα, διεκπεραιώνοντας κάθε εργασία που του ανατίθεται, άμεσα και αποτελεσματικά.



Καλά ανταλλακτικά για εγγυημένο αποτέλεσμα
Όσον αφορά τα ανταλλακτικά, η μεγάλη γκάμα και ο έλεγχος του πριν την παράδοση, εξασφαλίζει ένα σίγουρο και ασφαλές αποτέλεσμα. Όλα γίνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιο της εγγυάται την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της εταιρείας.

Επισκεφθείτε τώρα τις εγκαταστάσεις Heaven Cars, επωφεληθείτε από τις ανά περιόδους προσφορές, και βγείτε διπλά κερδισμένοι.

Στοιχεία επικοινωνία
Επωνυμία: Heaven Cars
Διεύθυνση: ΛΕΩΦ. ΦΥΛΗΣ 203, 13451 Καματερό
Τηλ: 210 2693812 , 6977664362
Site: https://www.heavencars.gr/

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις