Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

BMW 318Ci Convertible του 2004

13/4/2017

Tο κύρος, η ποιότητα και οι επιδόσεις είναι το ζητούμενο, συνδυασμένα με την απόλαυση ενός ανοικτού αμαξώματος. Και η συγκεκριμένη BMW τα κάνει όλα τέλεια.

Η BMW Σειρά 3 E46 στην ανοικτή εκδοχή της είναι μία εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν ένα κάμπριο κύρους.

Η οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου είναι υποδειγματική σε οποιοδήποτε ρυθμό κίνησης. Το πολύ καλό πλαίσιο επιδεικνύει εξαιρετική στιβαρότητα και ακαμψία. Οδηγώντας με υψηλές μέσες ωριαίες ταχύτητες σε αυτοκινητόδρομο το αμάξωμα παραμένει ακλόνητο και χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα κύλισης προσδίδοντας μια αίσθηση ασφάλειας σε οδηγό και επιβάτες. Σε δρόμο με στροφές η σφιχτή ρύθμιση της ανάρτησης και το άμεσο σύστημα διεύθυνσης επιτρέπουν στον οδηγό να κινηθεί σε σπορτίφ ρυθμούς, αφού τα περιθώρια πρόσφυσης είναι υψηλά. Στο γεγονός αυτό συμβάλλουν και οι μεγάλοι τροχοί οι οποίοι πλέον στη έκδοση Sport είναι διάστασης 18 ιντσών. Το πλήθος ηλεκτρονικών συστημάτων (DSC, ABS, ASC) βοηθάει σε περίπτωση απώλειας του ελέγχου της πρόσφυσης και επαναφέρει το αυτοκίνητο στην επιθυμητή τροχιά.

Μπαίνοντας στην καμπίνα επιβατών διαπιστώνεις πόσο καλή και προσεγμένη δουλειά έχει γίνει από το σχεδιαστικό team της BMW. Οι ποιοτικές επενδύσεις (σε ταμπλό και πόρτες) κερδίζουν τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας επαφή μαζί τους και προσδίδουν μια νότα πολυτέλειας στο εσωτερικό. Η εργονομία του ταμπλό αλλά και των διαφόρων επιμέρους χειριστηρίων είναι υποδειγματική ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα status της κατηγορίας. Τα καθίσματα προσφέρουν πολύ καλή στήριξη στο σώμα και προδιαθέτουν τον οδηγό για σπορ οδήγηση. Οι χώροι επαρκούν για την άνετη μεταφορά 4 επιβατών, οι οποίοι θα απολαύσουν (ειδικά οι πίσω) τον αέρα και τον ήλιο.

Ταυτότητα Αυτοκινήτου
Τιμή: 7.590 ευρώ
Χρονολογία: 4 / 2004
Χιλιόμετρα: 160.000 km
Κυβικά: 1995 cc
Ίπποι: 143 bhp
Καύσιμο: Βενζίνη
Χρώμα: Ασημί(Μεταλλικό)

Εξοπλισμός
ABS, Air Condition, Airbag, Book service, Bucket Καθίσματα, CD Player, ESP, Immobilizer, Parktronic, Xenon φώτα, Αισθητήρας Βροχής, Ανταλλαγή δεκτή, Ατρακάριστο, Δερμάτινα Καθίσματα, Ζάντες αλουμινίου, Ηλεκτρικά Καθίσματα, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Θερμαινόμενα Καθίσματα, Κεντρικό κλείδωμα, Κλιματισμός, Οροφή Ηλεκτρική, Προβολείς ομίχλης, Συναγερμός, τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι, Υποβραχιόνιο, Υπολογιστής Ταξιδιού, μονό, Χειροκίνητο, 2 πόρτες, 4 θέσεις, 18''ζάντες, 4 airbags

M & K MOTORS
Λ.ΘΗΒΩΝ 425 & ΒΥΡΩΝΟΣ
ΙΛΙΟΝ  τ.κ. 13121
Τηλ. 210 5765106 Fax: 210 5765152 
e-mail: [email protected]
website: www.mkmotors.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις