Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Nissan X-Trail του 2013

7/4/2017

Το Nissan X-Trail στην δεύτερη γενιά του μπορεί να μοιάζει αρκετά με το πρώτο, είναι όμως ένα εξολοκλήρου νέο αυτοκίνητο. Εδώ το βλέπουμε ως μεταχειρισμένο σε άψογη κατάσταση, του 2013.

Η εξωτερική εμφάνιση του νέου Nissan X-Trail θυμίζει αρκετά το μοντέλο της πρώτης γενιάς. Η απάντηση, βέβαια, της Nissan βάζει τα πράγματα στη θέση τους, αφού η εταιρεία δηλώνει ότι οι κάτοχοι του μοντέλου δεν ήθελαν -και τελικά δεν πήραν- μεγάλες αισθητικές αλλαγές. 

Στο εσωτερικό του νέου Nissan X-Trail, σε σχέση με το παρελθόν, υπάρχει ολική ανανέωση τόσο σε εικόνα, όσο και σε ποιότητα κατασκευής. Η σχεδίαση, λοιπόν, είναι αρκετά σύγχρονη και, διατηρώντας αρκετούς δεσμούς με το μικρότερο Qashqai, χαρακτηρίζεται ακόμη και νεανική. Παρ' ότι δεν είναι τόσο ιδιαίτερη όσο στο απελθόν μοντέλο, καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις, λόγω και της ύπαρξης δίχρωμων υλικών (με επενδύσεις στο χρώμα του αλουμινίου), αλλά και λόγω του νέου, κόκκινου φωτισμού των οργάνων. 

Ο κινητήρας του Nissan X-Trail είναι χωρητικότητας 2,0 λίτρων και με ονομαστική απόδοση 141 ίππων, το οποίο συνεργάζεται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Στην πράξη, η κοντή κλιμάκωση των σχέσεων του κιβωτίου, σε συνδυασμό με το εύστροφο μοτέρ, έχει ως αποτέλεσμα το X-Trail να εμφανίζεται αρκετά πρόθυμο, έτσι ώστε να ακολουθήσει τις όποιες γρήγορες βλέψεις του οδηγού.

Το σύστημα της ηλεκτρονικής τετρακίνησης του Nissan X-Trail δίνει τη δυνατότητα επιλογής της 4κίνητης λειτουργίας από τον οδηγό του αυτοκινήτου, μέσω του ειδικού περιστροφικού διακόπτη στην κονσόλα. Από εκεί μπορεί ο οδηγός να επιλέξει -εκτός της τετρακίνησης- και προσθιοκίνητη λειτουργία, αλλά και κλείδωμα της τετρακίνησης σε ποσοστό 50:50 μεταξύ εμπρός και πίσω άξονα (απενεργοποιείται μετά τα 40 χλμ./ώρα).

Ταυτότητα Αυτοκινήτου
Τιμή:  16.250 ευρώ
Χρονολογία: 2013
Χιλιόμετρα: 59.000 χλμ
Κυβικά: 1600
Ίπποι: 115
Καύσιμο: Πετρέλαιο
Χρώμα: Ασπρο
 
Εξοπλισμός
ABS, Airbag, Book service, CD Player, Full Extra, Immobilizer, Ανταλλαγή δεκτή, Ατρακάριστο, Ελληνικής Αντιπροσωπείας, Ζάντες αλουμινίου, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κεντρικό κλείδωμα, Κλιματισμός, Προβολείς ομίχλης, τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι, Υποβραχιόνιο, Υπολογιστής Ταξιδιού, 17''ζάντες, 8 airbags
 
BITROS
ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 666 
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Τηλ. 210 4311272 Fax: 210 4311640
e-mail: [email protected]
Site: www.bitros.com

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις