Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Skoda Yeti 1.6 TDI του 2013

7/4/2017

Το Skoda Yeti, λόγω ολοκληρωμένου χαρακτήρα, είναι ένα αγαπημένο crossover. Στην πετρελαιοκίνητη έκδοση, είναι ιδανικό για πολλά χιλιόμετρα.

Το προσθιοκίνητο Skoda Yeti που σας παρουσιάζουμε διαθέτει 1,6 TDI κινητήρα 105 ίππων συνδυασμένο με χειροκίνητο 5τάχυτο κιβώτιο μακρύτερης κλιμάκωσης σχέσεων, αλλά και σύστημα Start/Stop. Η τεχνολογία TDI έχει έρθει απευθείας από την VW, η οποία χρησιμοποιεί αυτόν τον common rail κινητήρα σε πολλά μοντέλα του γερμανικού ομίλου.
 
Το εσωτερικό του Yeti, ξεχωρίζει για την πολύ καλή συνολικά εικόνα. Εργονομικά ψεγάδια δεν υπάρχουν, η θέση οδήγησης είναι απροβλημάτιστη, ενώ ποιοτικά, το πάνω μέρος του ταμπλό καλύπτεται από μαλακό υλικό με ευχάριστη υφή. Ακόμα όμως και τα πιο σκληρά πλαστικά ικανοποιούν με το φινίρισμά τους, όπως ισχύει αντίστοιχα και με τη συναρμολόγηση. Η καλή πρακτικότητα εξασφαλίζεται από την παρουσία πολλών αποθηκευτικών χώρων και των πίσω συρόμενων (σε διαδρομή 80 χλστ.) και αφαιρούμενων καθισμάτων, που δίνουν μια νότα πολυχρηστικότητας. Έτσι, το ρηχό πορτ μπαγκάζ των 405 λτ. αυξάνεται στα 510 λτ. με τη μετακίνηση προς τα εμπρός των πίσω καθισμάτων, που όταν αφαιρεθούν μάλιστα, δημιουργούν έναν αποθηκευτικό χώρο 1.760 λτ. Οι χώροι για 4 ενήλικες είναι υπέρ-ικανοποιητικοί.
 
Ο 1,6 common rail turbodiesel κερδίζει τις εντυπώσεις με τη ροπή και την οικονομία καυσίμου του. Ανεβάζει στροφές με ευκολία, τη στιγμή που η άφθονη ροπή επικαλύπτει απόλυτα τη μακρύτερη κλιμάκωση των σχέσεων, ενώ κατά μέσο όρο καίει 4,6 λίτρα/100 χλμ.
 
Ταυτότητα Αυτοκινήτου
Τιμή: 12.300 ευρώ
Χρονολογία: 6 / 2013
Χιλιόμετρα: 64.000 km
Κυβικά: 1598 cc
Ίπποι: 105 bhp
Καύσιμο: Πετρέλαιο
Χρώμα: Ασπρο

Εξοπλισμός
Ατρακάριστο, Προβολείς ομίχλης, Αγνωστο, Χειροκίνητο, 5 πόρτες, 5 θέσεις, parctronic, bucket καθίσματα, βιβλίο service, υδραυλικό τιμόνι, cd player, ηλεκτρικοί καθρέφτες, κεντρικό κλείδωμα, ζάντες αλουμινίου, immobilizer, ηλεκτρικά παράθυρα, abs, κλιματισμός(a / c), υπολογιστής ταξιδιού

ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ 322
ΝΙΚΑΙΑ  τ.κ. 18452
Τηλ. 210 4919989 Fax: 210 4919998 
e-mail: [email protected]
website: www.gzografakis.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις