Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Όταν το πρόβλημα των ανταλλακτικών, βρίσκει την λύση του!

16/8/2019

Η αναζήτηση των σωστών και ποιοτικών ανταλλακτικών μπορεί να αποτελεί σοβαρό άγχος για τους όλους τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, όχι όμως και των ιδιοκτητών Honda και Mitsubishi.

Η εταιρία Honda Πλατάνας ιδρύθηκε το 1979 και κύρια ασχολία της ήταν η εισαγωγή και διάθεση στην ελληνική αγορά, μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων Honda-Daf-Volvo. Λίγα χρόνια μετά, κι αφού μελέτησαν τις τάσεις της αγοράς, οδηγήθηκαν στην απόφαση να εξειδικευτούν στα ανταλλακτικά της Honda και της Mitsubishi. Με επιμονή και πίστη στο εγχείρημα τους κατάφεραν σε μικρό κιόλας διάστημα να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο stock ανταλλακτικών Honda σε όλη την χώρα, με τις αλλεπάλληλες εισαγωγές από την Ιαπωνία αλλά και από διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Το 1994, αφού πρώτα είχαν εδραιωθεί και δικτυωθεί για τα καλά με συνεργασίες σε όλη την χώρα, μεταφέρθηκαν στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις τους στο κέντρο της Αθήνας. Εγκαταστάσεις αξιοζήλευτες συνολικού εμβαδού 1000μ2.
Η συνεχής αναζήτηση για προσφορά καλύτερων υπηρεσιών στο πελατολόγιο τους, τους οδήγησε το 1998 στην εισαγωγή καινούργιων ανταλλακτικών, ενώ το 2002 ξεκίνησε και η εισαγωγή και επώνυμων βελτιωτικών προϊόντων Honda, από τους πιο φημισμένους βελτιωτικούς οίκους στον κόσμο (Spoon, Skunk2, Toda racing κ.α). Δεν σταμάτησαν όμως εκεί την επέκταση των δραστηριοτήτων τους, αφού το 2010 ξεκίνησε η διάθεση των αναρτήσεων BC Racing για όλους τους τύπους των αυτοκινήτων, ενώ 2 χρόνια μετά ξεκίνησε και η επίσημη συνεργασία ως dealer ανταλλακτικών με την Honda-Mitsubishi Ελλάδος.
Μέσα από την τεράστια εμπειρία αλλά και τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, έχουν καταφέρει να βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων όλων των φίλων των Ιαπωνικών μοντέλων, προσφέροντας αξιοπιστία, υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και εγγυημένο αποτέλεσμα.
 
Στοιχειά επικοινωνίας:
Επωνυμία: Πλατάνας Ανταλλακτικά
Διεύθυνση: Πελαγωνίας 4, Βοτανικός, Αθήνα 104 47
Τηλ: 210-3479907
Fax: 210-3422712
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 08:00 – 16:00
Site: www.platanas.gr
Email: [email protected]
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις