Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
 Μπαταρίες Continental: Κορυφαία απόδοση, εργοστασιακή εφαρμογή

Μπαταρίες Continental: Κορυφαία απόδοση, εργοστασιακή εφαρμογή

Διαβάστηκε από 11831 αναγνώστες - 5/2/2024

Η Continental προσφέρει αξιοπιστία και τεχνολογία αιχμής, με μια ολοκληρωμένη γκάμα μπαταριών για όλους τους τύπους οχημάτων της αγοράς.

Καλύπτουν πλήρως τις σύγχρονες εργοστασιακές απαιτήσεις

Η Continental, γνωστή για τα κορυφαίας ποιότητας και τεχνολογίας aftermarket προϊόντα της, διαθέτει στην γκάμα της μπαταρίες πλήρως ευθυγραμμισμένες με τη σύγχρονη πραγματικότητα. Η γκάμα μπαταριών της Continental χαρακτηρίζεται από κορυφαία απόδοση και καλύπτει τις εργοστασιακές απαιτήσεις που έχουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα.

Κατάλληλες για όλα σχεδόν τα μοντέλα της αγοράς

Υπάρχουν 19 μοντέλα που κατασκευάζονται στην Ευρώπη και έχουν ποιότητα εφάμιλλη με αυτές που τοποθετούνται εργοστασιακά από τους κατασκευαστές. Είναι συμβατά με το 75% των οχημάτων που κυκλοφορούν στη Γηραιά Ήπειρο και καλύπτουν την ανάγκη των σημερινών αυτοκινήτων για ισχυρό ρεύμα λόγω του συστήματος stop/ start που διαθέτει σήμερα η πλειονότητα των μοντέλων.

Μπαταρίες Start-Stop με τεχνολογία EFB ή AGM

Υπάρχουν δύο βασικές τεχνολογίες, εκ των οποίων η πρώτη ονομάζεται Enhanced Flooded Battery (EFB). Διαθέτει υαλονήματα και χαρακτηρίζεται από χαμηλή αντίσταση και γρήγορη ταχύτητα φόρτισης/εκφόρτισης, έτσι ώστε να υποστηρίζει σωστά τα εν λόγω συστήματα. Η δεύτερη είναι η Absorbent Glass Mat Battery (AGM) και αφορά σε μπαταρίες που έχουν την ικανότητα να διαχειρίζονται απροβλημάτιστα την υπέρταση. Γι’ αυτό και είναι πλήρως συμβατές με τα συστήματα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα ή το ρολάρισμα του αυτοκινήτου χωρίς γκάζι. Και τα δύο είδη χαρακτηρίζονται από απόλυτη προστασία από διαρροές, έως και τρεις φορές μεγαλύτερη διάρκεια από τις συμβατικές μπαταρίες, 20% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας άρα περισσότερο σεβασμό στο περιβάλλον, καθώς και αντοχή στις ακραίες θερμοκρασίες.

Μπαταρίες εκκίνησης με τεχνολογία μολύβδου-οξέος


Η γκάμα της Continental διαθέτει επίσης μπαταρίες μολύβδου-οξέος για κινητήρες βενζίνης ή/και πετρελαίου χωρίς σύστημα stop/ start, οι οποίες έχουν 100% προστασία από διαρροές, πολύ χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης οπότε και χαμηλό κόστος χρήσης, καθώς και ένδειξη για την κατάσταση φόρτισης ανά πάσα στιγμή.

Εκτεταμένες υπηρεσίες σέρβις και 2 χρόνια εγγύηση
Εκτός από τις κορυφαίες επιδόσεις που συνοδεύουν τις μπαταρίες Continental και είναι αποδεδειγμένες σε ειδικές δοκιμές, είναι πολύ σημαντική αφενός η διετής εγγύηση, αφετέρου η άρτια και συνεχής εκπαίδευση του εξειδικευμένου προσωπικού μέσω του Continental Training Center. Έτσι, είναι βέβαιο πως η αντικατάσταση της μπαταρίας δεν θα δοκιμάζεται από προβλήματα και απορρυθμίσεις στα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά κυκλώματα του αυτοκινήτου.  

Επικοινωνία 
Επωνυμία: ELECTRA HELLAS S.A. 
Διεύθυνση: 246 Συγγρού και Δαβάκη 17672 Καλλιθέα 
Τηλ: +30 210 9531690-3 
mail to: [email protected] 
Site: www.electra-hellas.gr 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις