Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ανανεωμένο VW Golf

Διαβάστηκε από 33111 αναγνώστες - 10/2/2017

Η VW ανανεώνει το Golf ενισχύοντας τα τεχνολογικά του στοιχεία και το εξοπλίζει με τον νέο 1.500άρη TSI κινητήρα με 130 και 150 ίππους.
 

Στην ανανέωση της 7ης γενιάς του, η VW μας φέρνει ένα Golf το οποίο «φωνάζει» για την τεχνολογική εξέλιξη της εταιρείας, αφού το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με ό,τι καλύτερο διαθέτει ο Όμιλος στο πεδίο των τεχνολογιών πληροφόρησης, λειτουργικότητας, ψυχαγωγίας και ασφάλειας. Σχεδιαστικά, η VW ακολουθεί στο ανανεωμένο Golf την κλασική της πρακτική «φρεσκαρίσματος» του αμαξώματος, χωρίς να το αλλάζει αισθητά από το προηγούμενο.  
Στο εσωτερικό του ανανεωμένου Golf, η VW δεν διαφοροποιεί τη σχεδίαση, αλλά αντίθετα τονίζει τον high-tech του χαρακτήρα. Έτσι, προσθέτει το νέο, πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών Active Info Display που έχουμε γνωρίσει ως «Virtual Cockpit» στην Audi, μέσω του οποίου ο οδηγός έχει πρόσβαση σε όλα τα μενού του αυτοκινήτου, ενώ ειδικά για το Navi υπάρχει πολύ εντυπωσιακή απεικόνιση σε 2D ή 3D του χάρτη. Στο ίδιο πεδίο της ενίσχυσης της τεχνολογίας εντάσσεται και η παρουσία νέων συστημάτων infotainment με οθόνες από 6,5 ίντσες (έναντι 5 ιντσών πριν) μέχρι 9,2 ιντσών. H VW ενισχύει τη φαρέτρα των συστημάτων ασφαλείας του Golf, προσφέροντάς του μια αναβαθμισμένη γκάμα συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, με το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης Traffic Jam Assist, να ξεχωρίζει.   

Κινητήρες 
Στην γκάμα των κινητήρων του ανανεωμένου VW Golf, η πιο σημαντική αλλαγή είναι η προσθήκη του νέου 1,5 λίτρων TSI Evo βενζινοκινητήρα με ισχύ 130 ή 150 ίππων. Η πρώτη έκδοση εντάσσεται στη γκάμα των πιο οικολογικών επιλογών BlueMotion και χαρίζει μέση κατανάλωση 4,6 λτ./100 χλμ. (εκπομπές CO2 104 γρ./χλμ.), ενώ στα 150 άλογα η μέση κατανάλωση είναι 4,9 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 110 γρ./χλμ. Στα κιβώτια η VW αντικαθιστά το 6τάχυτο αυτόματο DSG με μια νέα εκδοχή του γνωστού 7τάχυτου επίσης αυτόματου διπλού συμπλέκτη DSG κιβωτίου.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Αποκτήστε το εύκολα, με το πρόγραμμα Ford Easy με επιτόκιο 0,99% και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect. ;Advertisement