Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέο Honda Civic

Διαβάστηκε από 33115 αναγνώστες - 10/2/2017

Το νέο Civic, 10ο στη σειρά στη μακρά πορεία του αυτοκινήτου, έρχεται εντελώς αλλαγμένο αισθητικά, με νέα πλατφόρμα και ανάρτηση, αλλά και με εντελώς νέους κινητήρες, για να κερδίσει περισσότερα από το παρελθόν, σε μια κατηγορία με πολύ δύσκολο ανταγωνισμό. 
 

Το νέο Honda Civic είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις, με αυξημένο μήκος 4.495 χλστ. (+130 χλστ. σε σχέση με το προηγούμενο) και με μακρύ μεταξόνιο 2,7 μέτρων (+30 χλστ.). Σχεδιαστικά, στο εμπρόσθιο τμήμα ξεχωρίζει η υιοθέτηση της νεότερης μάσκας των μοντέλων της Honda, σε μια πιο πεπλατυσμένη έκδοση. Εντύπωση επίσης προκαλούν στον προφυλακτήρα τα μαύρα κυψελωτά πλαστικά που φιλοξενούν τους προβολείς ομίχλης και δημιουργούν μια σπορ αίσθηση εισαγωγών. Περνώντας στο πίσω μέρος, η Honda φρόντισε να τονίσει την όλη εικόνα με νέα και πολύ μοντέρνα φωτιστικά. Το στοιχείο που κλέβει τις εντυπώσεις είναι οι κεντρικά τοποθετημένες απολήξεις της εξάτμισης, που δίνουν μια ιδιαίτερα σπορ παρουσία στο αυτοκίνητο.
Στο εσωτερικό, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων είναι πιο πλήρης και ευανάγνωστος, προσφέροντας μια πληθώρα πληροφόρησης στον οδηγό. Το σύστημα πολυμέσων Honda Connect 2 είναι αναβαθμισμένο με μεγάλη οθόνη αφής και πλήρη συνδεσιμότητα με smartphones, Apple CarPlay και Android Auto. Από πλευράς χώρων, χάρη στις αυξημένες διαστάσεις, θα βολευτούν 5 ενήλικες με άνεση. 
Για πρώτη φορά στην ιστορία το Civic (πλην του Type R), αποκτά turbo κινητήρες .Έχουμε λοιπόν δύο νέους VTEC βενζινοκινητήρες με μονή τουρμπίνα και χωρητικότητα 1,0 (3κύλινδρος) και 1,5 (τετρακύλινδρος) λίτρων, οι οποίοι έχουν απόδοση 129 και 182 ίππων με 200 και 240 Nm ροπής αντίστοιχα. Τα κιβώτια και στις δύο περιπτώσεις είναι 6τάχυτο μηχανικό ή αυτόματο CVT, συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων. Σε ό,τι αφορά στο diesel, η Honda θα προσφέρει το νέο Civic χωρίς πετρελαιοκινητήρα μέχρι και τον Νοέμβριο του 2017.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Αποκτήστε το εύκολα, με το πρόγραμμα Ford Easy με επιτόκιο 0,99% και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect. ;Advertisement