Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ανανεωμένο SEAT Leon

Διαβάστηκε από 33114 αναγνώστες - 10/2/2017

Η SEAT παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του Leon η οποία έχει μία σειρά από αλλαγές που αφορούν την εμφάνισή του, τον εξοπλισμό του αλλά και τους κινητήρες του.
 

Το ισπανικό μικρομεσαίο μοντέλο αποκτά ελαφρώς φαρδύτερο αμάξωμα, πληθώρα συστημάτων ασφαλείας, ενώ κάτω από το καπό του τοποθετούνται τα νεότερα diesel μοτέρ του Ομίλου VW. Ξεκινώντας από το σχεδιαστικό κομμάτι, το ανανεωμένο Leon ξεχωρίζει με τη διαφοροποιημένη μάσκα εμπρός και την κατά 40 χλστ. πλατύτερη εμπρόσθια γρίλια, καθώς και τα νέα ελαφρώς ανασχεδιασμένα LED φώτα. Αντίστοιχα και τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι ανασχεδιασμένα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους προφυλακτήρες. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου υπάρχει νέος LED κρυφός φωτισμός και αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων Easy Connect με μεγαλύτερη (8 ιντσών) οθόνη αφής, περισσότερες δυνατότητες συνδεσιμότητας, αλλά και με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης κινητού στο ντουλαπάκι της κονσόλας. Αναβαθμισμένα είναι τα συστήματα ασφάλειας και άνεσης του ανανεωμένου Leon, το οποίο πλέον διαθέτει νέο σύστημα Traffic JamAssist, νέο Ενεργό Cruise Control, αλλά και Σύστημα αναγνώρισης πεζών. 
Από το ανανεωμένο Leon δε θα μπορούσε να λείπει και η κορυφαία έκδοση CUPRA, η οποία έχει υποστεί αύξηση της ισχύος του κατά 10 ίππους, φτάνοντας τους 300, ενώ αναβαθμισμένη παρουσιάζεται και η ροπή κατά 30 Nm, έχοντας φτάσει τα 380 Nm (1.800-5.500 σ.α.λ.).  
Κινητήρες Αλλαγές υπάρχουν και στην γκάμα των κινητήρων καθώς πλέον θα δούμε για πρώτη φορά κάτω από το καπό του Leon τον πετρελαιοκινητήρα 1,6 TDI απόδοσης 115 ίππων (110 ίππων μέχρι τώρα) του ομίλου VW, μαζί με τους 1,6 TDI με 90 ίππους και 2,0 TDI με 184 ίππους. Την γκάμα συμπληρώνουν οι 1,0 λτ. βενζίνης turbo 115 ίππων, 1,2 TSI με 86 και 110 ίππους, 1,4 TSI με 125 ίππους. Τέλος, θα υπάρχει και ο 1,4 λτ. TGI ο οποίος καίει φυσικό αέριο. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Αποκτήστε το εύκολα, με το πρόγραμμα Ford Easy με επιτόκιο 0,99% και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect. ;Advertisement