Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ανανεωμένη Skoda Octavia

Διαβάστηκε από 33113 αναγνώστες - 10/2/2017

Η Skoda αποκάλυψε την ανανεωμένη Octavia, στην οποία αλλάζει κυρίως το εμπρόσθιο τμήμα με νέα διπλά φώτα, που της χαρίζουν μια σαφώς πιο ελκυστική εικόνα από το προ-ανανέωσης μοντέλο.


Τρία χρόνια μετά το λανσάρισμα της τρίτης γενιάς Skoda Octavia, η τσέχικη φίρμα αποφάσισε πως ήρθε η ώρα της ανανέωσης για το best seller της μοντέλο, το οποίο απέκτησε ανασχεδιασμένο αμάξωμα και πλουσιότερο εξοπλισμό. Παράλληλα, όπως ορίζει η εποχή, η Skoda φρόντισε στο ανανεωμένο της μοντέλο να προσθέσει όλα τα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα άνεσης και ασφαλείας που διαθέτει, ώστε να δημιουργήσει ένα άρτιο και σύγχρονο μοντέλο. Η ανανεωμένη Skoda Octavia θα ξεκινήσει τη διάθεσή της στην Ευρώπη αλλά και στη χώρα μας, στις αρχές του 2017 και θα διατεθεί και πάλι σε σεντάν (με μεγάλο άνοιγμα πίσω πόρτας) και στέισον αμάξωμα, με την ονομασία Combi. 
 Η ανανεωμένη Octavia διατηρεί τις γραμμές του αμαξώματος της όπως ακριβώς τις γνωρίσαμε στο προ-ανανέωσης μοντέλο, με τον μικρό εμπρόσθιο πρόβολο, αλλά και την 5η πίσω πόρτα που ανοίγει μαζί με το τζάμι και σε συνδυασμό με την κλίση των πίσω κολόνων της οροφής, προσδίδει μια αύρα από 4θυρο κουπέ. Οι διαστάσεις της δεν διαφοροποιούνται με το συνολικό της μήκος να αγγίζει τα 4,659 μέτρα. Στο εμπρόσθιο μέρος την παράσταση κλέβουν τα νέα διπλά φωτιστικά σώματα (προαιρετικά και με LED), η νέα, αλλαγμένη γρίλια, ενώ έχει επανασχεδιαστεί και ο προφυλακτήρας. Βέβαια, οι αλλαγές στο αμάξωμα δεν σταματούν εδώ, αφού η Skoda επέλεξε ένα ελαφρώς διαφοροποιημένο πίσω προφυλακτήρα, «φρεσκαρισμένα» πίσω φώτα, αλλά και νέα σχέδια ζαντών από 16 έως 18 ίντσες. 
Ποιοτικά, η Octavia υπόσχεται υψηλά στάνταρ με πιο αφρώδη υλικά στο ταμπλό και τις πόρτες, ενώ παράλληλα, μεγάλο ατού του μεσαίου Skoda θα εξακολουθούν να είναι οι άνετοι εσωτερικοί χώροι, που δίνουν τη δυνατότητα μεταφοράς έως και 5 ενήλικων επιβατών. Μεγάλο είναι και το πορτ-μπαγκάζ, με το τεράστιο άνοιγμα της πόρτας (ανοίγει μαζί με το τζάμι) να αποκαλύπτει έναν διαθέσιμο όγκο 590 λίτρων. Αυτό που διαφοροποιείται στο ανανεωμένο μοντέλο είναι  η ενίσχυση του τεχνολογικού προφίλ της Octavia με νέο σύστημα infotainment που διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη 9,2 ιντσών, αλλά και τη δυνατότητα παροχής internet ως hotspot.  

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Αποκτήστε το εύκολα, με το πρόγραμμα Ford Easy με επιτόκιο 0,99% και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect. ;Advertisement