Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Alfa Romeo Stelvio

Διαβάστηκε από 33119 αναγνώστες - 10/2/2017

Μετά την επιτυχία της Giulia, η Alfa Romeo προσθέτει στην γκάμα της την Stelvio, ένα πραγματικό SUV. 

Η Giulia είναι το σημαντικότερο σύγχρονο μοντέλο στην γκάμα της Alfa Romeo και πάνω της έχουν στηριχθεί όλες οι ελπίδες για την αναγέννηση της φίρμας. Με ένα όμως μοντέλο δεν κάνεις την υπέρβαση και για τον λόγο αυτό η Alfa Romeo λανσάρει τη νέα Stelvio. 
Η σχεδίαση της νέας Alfa Romeo Stelvio είναι ιδιαίτερα ελκυστική ακολουθώντας την λογική σχεδίασης της Giulia, ενώ λόγω όγκου γίνεται πιο επιβλητική. Μπροστά διατηρείται η πολύ δυναμική μάσκα των μοντέλων της Alfa Romeo, προσαρμοσμένη βέβαια στις στιλιστικές ανάγκες ενός υπερυψωμένου μοντέλου. Στο πίσω μέρος που είναι και το πιο ξεχωριστό αισθητικά, διάχυτος είναι ο δυναμισμός παραπέμποντας σε σπορ χάτσμπακ μοντέλα με τα φωτιστικά σώματα να είναι νέα αλλά αρκετά κοντά σχεδιαστικά σε εκείνα της Giulia.
 Η Stelvio εξοπλίζεται με την γκάμα κινητήρων της Giulia. Έτσι, θα έχουμε τον 4κύλινδρο 2,2 λίτρων diesel κινητήρα των 180 ίππων, ενώ η βενζινοκίνητη έκδοση θα εξοπλίζεται με τον επίσης καινούργιο αλουμινένιο 2λιτρο βενζινοκινητήρα Multiair με 200, 250 και 280 ίππους, ανάλογα με την έκδοση. Στην κορυφή της γκάμας, βρίσκεται ο 2,9 λίτρων twin-turbo V6 κινητήρας της Giulia QV, ο οποίος αποδίδει 510 ίππους.  Η νέα Alfa Romeo Stelvio δανείζεται το εσωτερικό της Giulia προβάλλοντας σπορ διάκοσμο και υψηλά επίπεδα ποιότητας. Οι χώροι αναμένονται ελαφρώς καλύτεροι από τους αντίστοιχους της Giulia τόσο για επιβάτες όσο και τις αποσκευές τους.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Αποκτήστε το εύκολα, με το πρόγραμμα Ford Easy με επιτόκιο 0,99% και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect. ;Advertisement