Ανταλλακτικά για Βρετανικά αυτοκίνητα στην Καλλιθέα - Lemix Automotive Parts

Ανταλλακτικά για Βρετανικά αυτοκίνητα στην Καλλιθέα - Lemix Automotive Parts

Διαβάστηκε από 5532 αναγνώστες - 12/11/2021

Η Βρετανική σχολή κατασκευάζει ξεχωριστά αυτοκίνητα τα οποία χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και τα κατάλληλα ανταλλακτικά, που μόνο μια εξειδικευμένη εταιρία σαν την Lemix Automotive Parts μπορεί να σου προσφέρει.

Η εταιρία Lemix Automotive Parts εισάγει και εμπορεύεται ανταλλακτικά για αγγλικά αυτοκίνητα από το 1967 έως και σήμερα! Έχει χτίσει σημαντικό όνομα στην αγορά, αφού δίνει  μεγάλη σημασία στην ποιότητα των ανταλλακτικών στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κοινοποίησέ το »


Είναι σε θέση να σας βρει σε άριστη κατάσταση όποιο ανταλλακτικό και αν ψάχνετε. Όσο σπάνιο και να είναι, όσο μικρό ή όσο μεγάλο, σίγουρα είναι μέρος της μεγάλης γκάμας της εταιρίας η οποία πρωταγωνιστεί σε έναν τόσο δύσκολο χώρο.

Πάντα με γνώμονα την ποιότητα και την καλύτερη εξυπηρέτηση, σας προσφέρει γνήσια, πρώτης τοποθέτησης ανταλλακτικά, καθώς και τα καλύτερα aftermarket ανταλλακτικά κατευθείαν από το ράφι της.

Από τα πρώτα μοντέλα, όπως τα προπολεμικά AUSTIN, τα κλασσικά MINI, τα σπορ MGB, μέχρι και τα νεότερα μοντέλα ROVER και LAND ROVER, στο κατάστημά της Lemix θα βρείτε στις καλύτερες τιμές και άμεσα διαθέσιμα ό,τι χρειάζεστε για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την υπέροχη οδηγική εμπειρία, που μόνο όποιος έχει καθίσει μπροστά από το τιμόνι ενός αγγλικού αυτοκινήτου μπορεί να νιώσει.

Παράλληλα στο e-shop της εταιρίας μπορείτε να βρείτε ΟΛΑ τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε, στην καλύτερη ποιότητα, τις καλύτερες τιμές. Η εμπειρία 50 ετών στον χώρο αποτελεί την μεγαλύτερη εγγύηση για το καλύτερο αποτέλεσμα.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Δοϊράνης 130-132 Καλλιθέα ΤΚ 17673
Τηλ.: 210 9229014
Φαξ: 2130286828
Email: [email protected]
Site: http://www.lemix.gr
Facebook

Κοινοποίησέ το »