Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

Τα πάντα γύρω από την Υγραεριοκίνηση

Διαβάστηκε από 5183 αναγνώστες - 16/9/2021

H QGAS ΕΠΕ αποτελεί εγκεκριμένο συνεργείο εγκαταστάσεων συστημάτων Υγραερίου (LPG) και φυσικού αερίου CNG, ενώ αποτελεί τον επισημο διανομέα και εξουσιοδοτημενο συνεργειο υποστηριξης της Ολλανδικής εταιρίας Vialle.

Η εταιρεία QGAS είναι από το περασμένο Νοέμβριο επίσημος διανομέας στη χώρα μας του ολλανδικού εργοστασίου Vialle, του πιο εξελιγμένου συστήματος υγρού ψεκασμού με ιδια τεχνολογια με τον ψεκασμο βενζινης. 

Kοινοποίησε το »

https://www.vialle.nl/en/dealers/find-a-dealer?cn=12
 
Τα πλεονεκτήματα του υγρού ψεκασμού της ολλανδικής Vialle  είναι τεράστια σε σχέση με τα συστήματα αέριου ψεκασμού με πνεύμονα (υποβιβαστή πίεσης). Δεν χρησιμοποιούν νερά από το κύκλωμα ψύξης ή το  καλοριφέρ του αυτοκίνητου, έχουν αντλία στην δεξαμενή και έχουν φιλοσοφία βενζίνης όπου το υγραέριο είναι σε υγρή μορφή μέχρι την ανάφλεξη του στον κύλινδρο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα καλύτερη απόδοση και ελάχιστες φθορές ειδικά σε κινητήρες με μηχανικές βαλβίδες. Η υπαρξη αντλιας στη δεξαμενη δίνει μόνιμα σταθερή πίεση στο καύσιμο ανεξαρτήτως ποιότητας καυσίμου και καιρικών συνθηκών ( δεν επηρεάζεται ). 
 
Κάντε οικονομία μέχρι 50% και απόσβεση σε λιγότερο από έναν χρόνο. Το μέλλον της αυτοκίνησης είναι ξεκάθαρα το υγραέριο και το φυσικό αέριο, και η QGAS ΕΠΕ ο πιο εγγυημένος τρόπος να βγείτε κερδισμένοι. Με προγραμα 12 άτοκων δόσεων με πιστωτική κάρτα κάνετε απόσβεση ταυτόχρονα με τη χρήση του και με τη καλύτερη χρηματοδότηση. 

Η τεράστια εμπειρία της QGAS  σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων, οι εξαιρετικές χαρτογραφήσεις των ολλανδικών εταιριων Vialle &  Prins στα περισσότερα μοντέλα της αγοράς και η απόλυτη εξειδίκευση στα αυτοκίνητα άμεσου ψεκασμού, που την καθιστούν το κορυφαίο συνεργείο μετατροπής κινητήρων αμεσου ψεκασμου  όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, είναι μερικοί από τους λόγους για να την εμπιστευτείτε.

Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε και οι ίδιοι μετατροπές που έχουνε πραγματοποιηθεί σε διάφορες μάρκες αυτοκινήτων, ενώ κλικάροντας εδώ μπορείτε να δείτε τον ακριβή τιμοκατάλογο κοστολόγησης για κάθε σύστημα.

Εξοικονόμηση
Ήδη από την πρώτη μέρα θα υπάρξει δραματική μείωση του κόστους των καυσίμων σε σύγκριση με τη βενζίνη. Θα πρέπει να υπολογίσετε την αύξηση της αξίας της οχήματος στην περίπτωση που θα χρησιμοποιηθούν δύο καύσιμα καθώς επίσης και το κέρδος στην αυτονομία.

Ασφάλεια
Σε περίπτωση ατυχήματος, τα συστήματα ασφαλείας όπως η βαλβίδα μονής ροής και η βαλβίδα ασφαλείας αποτρέπουν μέσα σε δευτερόλεπτα την ανεξέλεγκτη διαρροή του αερίου. Ακόμη και στην περίπτωση φωτιάς, οι βαλβίδες απομόνωσης και άλλες λειτουργίες εγγυώνται τη μέγιστη ασφάλεια. Η ηλεκτροβαλβίδα είναι ελεγχόμενη από τη μονάδα ελέγχου του υγραερίου, η οποία σε περίπτωση ατυχήματος εξασφαλίζει την άμεση διακοπή της ροής του αερίου.

Εάν προτιμήσετε κάτι πιο οικονομικό, η εταρεία διαθέτει και το σύστημα AEB king , το οποίο αποτελεί την αμέσως επόμενη καλύτερη και πιο οικονομική εναλλακτική. Χρησιμοποιούνται τα ποιοτικότερα υλικά της αγοράς,  πνεύμονες tomasseto, πολυβαλβίδες tomasetto, όργανο στάθμης καυσίμου AEB, θερμοπλαστικούς σωλήνες FARO και injection Μπεκ της  AEB iplus ή της κορεατικής Hana. Μεγάλο πλεονέκτημα τους η προσθήκη ή αλλιώς (petrol adition) βενζίνης και η μόνιμη αμφίδρομη επικοινωνία της θύρας can bus (OBD) με τον εργοστασιακό εγκέφαλο του αυτοκινήτου σας για τη διόρθωση μειγμάτων εν κινήσει.

Μην το ψάχνετε άλλο! Εάν θέλετε να κερδίζετε ευρώ από σήμερα κιόλας η QGAS είναι μονόδρομος.

Επικοινωνία
Επωνυμία: QGAS ΕΠΕ
Διεύθυνση: Ορφέως 45 & Λ. Αμφιθέας, Παλαιό Φάληρο
Τηλ: 30 210 9420594
Ε-mal: [email protected]
Site: https://www.qgas.gr/
 
 

Kοινοποίησε το »