Υπηρεσίες υγραεριοκίνησης στη Νέα Μάκρη

3/4/2021

Η επιχείρηση AUTO MARINE GAS δραστηριοποιείται στην τοποθέτηση αερίου κίνησης και υγραερίου. Με τον πυρήνα του προσωπικού του να μετρά πολλά χρόνια εμπειρίας, αναλαμβάνουν με ευθύνη την εγκατάσταση και συντήρηση των συστημάτων στο αυτοκίνητό σας.

 
 

Ανταλλακτικά με όφελος ως και 35%

Η AUTO MARINE GAS, είναι ένα συνεργείο τοποθέτησης, συντήρησης κι επισκευής συσκευών αερίου σε οχήματα. Έχοντας στην δύναμή της απόλυτα καταρτισμένους τεχνικούς αλλά και τον επιβλέπων μηχανικό του συνεργείου ο οποίος και κατέχει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του Ν. 1575/1985 με ειδικότητα τεχνίτη συστημάτων υγραερίου και σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο της υγραεριοκίνησης , προσφέρει εγγυημένα το καλύτερο αποτέλεσμα. Όλα τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται, πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διαθέτουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά
 
Υπηρεσίες:
  • Υγραέριο και φυσικό αέριο
  • Mπαταρίες
  • Service
  • Air condition
  • Κάρτα ελέγχου καυσαερίων
  • Επισκευές μίζας / altenator / δυναμό
 
Με την εμπειρία στην εγκατάσταση συστημάτων  και η συνεργασία  με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συστημάτων αερίων καυσίμων όπως είναι η LOVATO στα εναλλακτικά καύσιμα, η AUTO MARINE GAS σας προσφέρει την πλέον αξιόπιστη λύση!

Η AUTO MARINE GAS είναι επίσημος τοποθετητής συστημάτων Lovato καθώς και μέλος του ΣΕΚΟΕ.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Λ.Μαραθώνος 69, Νέα Μάκρη ΤΚ 19005
Tηλ2294092660 
Email: [email protected]
Website: www.automarinegas.gr
Facebook
 
 
 

Tags: CNG

Σχετικες Ειδησεις