Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H Κάκνος Α.Ε στην Autotec Expo

20/9/2019

Η στιγμή για τη μεγαλύτερη έκθεση για ανταλλακτικά, συνεργεία και πλυντήρια αυτοκινήτων πλησιάζει και η Δ. Κάκνος Α.Ε θα βρίσκεται εκεί.

27 με 29 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο MEC Παιανίας η μεγαλύτερη έκθεση after market ανταλλακτικών και εξοπλισμού συνεργείων οχημάτων. Η Δ. Κάκνος Α.Ε δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από ένα τέτοιο γεγονός και θα βρίσκεται στο περίπτερο 40. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν κορυφαίες μάρκες του χώρου που αντιπροσωπεύει η Δ. Κάκνος Α.Ε. και να δουν από κοντά κάποια από τα προϊόντα τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα ανταλλακτικά των OP, SWAG, National και BGA, τα φίλτρα της Filtron, τα συστήματα φωτισμού της Hella, ενώ δεν θα λείπουν τα γνήσια ανταλλακτικά της Opel.



Η παρουσία του Δημήτρη Κάκνου και των συνεργατών του σε όλες τις διεθνείς εκθέσεις, επί σειρά ετών, του παρέχει την πληροφόρηση που χρειάζεται για να προχωρεί σε αλλαγές, εμπλουτισμό και ενημέρωση της γκάμας των ανταλλακτικών που διαθέτει για τους επαγγελματίες. Μέσα από την υψηλή διαθεσιμότητα  και  τα σύγχρονα  μέσα αποθήκευσης και αποστολής των ανταλλακτικών μπορεί άμεσα να καλύψει τις ανάγκες των πελατών του, σε όλη την Ελλάδα. Η επιλογή της Δ. ΚΑΚΝΟΣ Α.Ε. για τους επαγγελματίες είναι μονόδρομος που τους οδηγεί  στην ασφαλή και άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη τους, δηλαδή του τελικού καταναλωτή.  


Επικοινωνία:
Επωνυμία: Δ. Κάκνος Α.Ε
Διέυθυνση: Κασομούλη 87 Αθήνα
Τηλ: 210 9271002
Website: www.opelkaknos.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις