Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Σημαντική συνεργασία για την Comline

28/8/2018

Η Comline Auto Parts Ltd (Comline), κορυφαίος προμηθευτής ανταλλακτικών αυτοκινήτων και λιπαντικών, ανακοίνωσε την ένταξή της της ως μέλος του βρετανικού οργανισμού Verification of Lubricant Specifications (VLS).

Η Comline Auto Parts Ltd (Comline), κορυφαίος προμηθευτής ανταλλακτικών αυτοκινήτων και λιπαντικών, ανακοίνωσε την ένταξή της ως μέλος του βρετανικού οργανισμού Verification of Lubricant Specifications (VLS).

Ο VLS εργάζεται, σε συνεργασία με τις βιομηχανίες, τους εμπόρους και τις αρμόδιες αρχές, για να διασφαλίσει την ορθότητα των δηλώσεων όσον αφορά την ποιότητα και τα πρότυπα των λιπαντικών προϊόντων. Ο οργανισμός λειτουργεί ανεξάρτητα για να διερευνήσει τους ισχυρισμούς συμμόρφωσης και απόδοσης των λιπαντικών προϊόντων (όπως το πετρέλαιο) και να πιστοποιήσει ότι τα βιομηχανικά πρότυπα διατηρούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ως ανεξάρτητος βρετανός προμηθευτής ανταλλακτικών αυτοκινήτων και λιπαντικών για όλες τις δημοφιλείς ευρωπαϊκές, ιαπωνικές και κορεατικές εφαρμογές οχημάτων, η Comline είναι αφοσιωμένη στη διατήρηση υψηλού επιπέδου ποιότητας σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων της και η συμμετοχή της στον VLS έρχεται για να υπογραμμίσει τη δέσμευση αυτή.

Ο Γενικός Διευθυντής της Comline, κ. Miten Parikh, εξήρε την ιδιότητα του μέλους, λέγοντας: «Παρά το γεγονός ότι η Comline είναι μία σχετικά νέα εταιρεία στην αγορά πετρελαίου και λιπαντικών, έχει εδραιώσει γρήγορα μια ισχυρή φήμη σε αυτή την κατηγορία προϊόντων προσφέροντας υψηλή ποιότητα και γνήσια αξία. Η ένταξή μας ως μέλος του VLS προσθέτει περαιτέρω αξιοπιστία στο εμπορικό μας σήμα όσον αφορά στην κατηγορία των λιπαντικών και πιστεύουμε ακράδαντα στο ήθος του VLS για την ανάδειξη της διαφάνειας στην αγορά λιπαντικών του Ηνωμένου Βασιλείου. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους για την υποστήριξη αυτής της αποστολής».

Ο Γραμματέας του VLS και ο Γενικός Διευθυντής της UKLA, κ. David Wright, πρόσθεσε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Comline ως νέο μέλος στην πρωτοβουλία του κλάδου των λιπαντικών για να εξασφαλίσει τη διαφάνεια στην αγορά λιπαντικών και να προστατεύσει και να εκπαιδεύσει τους τελικούς χρήστες. Οι προμηθευτές όπως η Comline αποτελούν ζωτικό μέρος της αλυσίδας εφοδιασμού στην αγορά και προσβλέπουμε στη συνεργασία μαζί τους."

Η Comline είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους προμηθευτές ανταλλακτικών αυτοκινήτου στην Ευρώπη με προϊόντα ευρέως αποδεκτά σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Η αποδοχή της ως μέλος του VLS υπογραμμίζει την αναγνώρισή της στον τομέα των λιπαντικών και αποδεικνύει την αμείωτη δέσμευσή της για ποιότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον VLS, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.ukla-vls.org.uk

Για την Comline

Η Comline είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους διανομείς ανταλλακτικών ιδιωτικής ετικέτας, για τα ευρωπαϊκά, ιαπωνικά και κορεατικά επιβατικά αυτοκίνητα και ελαφρά φορτηγά. Ιδρύθηκε το 1991, με έδρα το Luton, Ηνωμένο Βασίλειο, και στεγάζεται σε εγκαταστάσεις 13.000 m2. Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην γκάμα της είναι: Φίλτρα, Δισκόφρενα και Δισκόπλακες για αυτοκίνητα και εμπορικά οχήματα, Σετ Συμπλέκτη, Σετ Μπιλιοφόροι, Αντλίες νερού, Λιπαντικά, Μπαταρίες, Υαλοκαθαριστήρες και προϊόντα Συστήματος Διεύθυνσης και Ανάρτησης. Η Comline προμηθεύει χονδρεμπόρους και διανομείς σε ολόκληρη την ανεξάρτητη δευτερογενή αγορά (IAM). Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: www.comline.uk.com

Για την Comline Hellas

H Comline Hellas ΑΕ από το 2006 αποτελεί την πρώτη θυγατρική του αγγλικού ομίλου. Στο διάστημα λειτουργίας της, το κύριο χαρακτηριστικό της εταιρείας είναι η υψηλή ποιότητα και οι ασυναγώνιστες τιμές των προϊόντων της. Με έδρα την Αθήνα, σε εγκαταστάσεις 4.000 m2 , η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο διανομής το οποίο καλύπτει και εξυπηρετεί ολόκληρη την Ελληνική αγορά. Με τη μακροχρόνια πορεία στον τομέα των ανταλλακτικών και στην aftermarket αγορά, και με την υποστήριξη της μητρικής εταιρείας, το εμπορικό σήμα της Comline στην Ελλάδα αλλά και συνάμα στην Αγγλία και την Ευρωπαϊκή Ένωση γίνεται ολοένα και πιο δυνατό. Η Comline Hellas διαθέτει όλη την γκάμα προϊόντων της μητρικής εταιρείας.
Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: www.comlinehellas.gr ή επικοινωνήστε στο 210 34 74 607.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις