Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αγγελίδης κ Σία: Ο παράδεισος των αξεσουάρ!

1/5/2020

Η εταιρία Αγγελίδης και Σία δραστηριοποιείται στο τομέα των αξεσουάρ αυτοκινήτων για περισσότερα από 30 έτη. Ιδρύθηκε το 1989 με έδρα τη Χαλκίδα σαν κατάστημα λιανικής και το 1995 στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης και ανάπτυξης, μεταφέρθηκε στην Αθήνα όπου πλέον λειτουργεί ως εταιρία χονδρικής, η οποία εισάγει και προμηθεύει την αγορά με μια τεράστια γκάμα προϊόντων.

Η εταιρία Αγγελίδης όλα αυτά τα χρόνια φροντίζει για την ασφάλεια και την περιποίηση του αυτοκινήτου με επώνυμα και αξιόπιστα προϊόντα για κάθε τύπο αυτοκινήτου. Είναι αντιπρόσωπος και διανομέας προϊόντων από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως. 

Πρωταρχικός στόχος της Αγγελίδης κ Σία αποτελεί η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της και η κάλυψη των αναγκών τους. Για τον λόγο αυτό η εταιρία πραγματοποιεί τακτικούς ελέγχους στα προϊόντα ώστε να διατηρήσει σταθερή την ποιότητά τους. Επιτυγχάνοντας τους παραπάνω στόχους, οι πελάτες προμηθεύονται προϊόντα με υψηλά στάνταρντ και σε ανταγωνιστικές τιμές που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
 
Στην εταιρία Αγγελίδης κ Σια θα βρεις ό,τι και αν ζητήσεις:
Ανταλλακτικά
Αξεσουάρ εσωτερικού
Αξεσουάρ εξωτερικού
Βελτίωση
Είδη ασφάλειας
Ηλεκτρικά
Μεμβράνες
Ταξίδι
Φροντίδα αυτοκινήτου
 
Η εταιρία διαθέτει επίσης ανταλλακτικά καθώς και αξεσουάρ για μοτοσικλέτες και φορτηγά.

Η Αγγελίδης κ Σία επιλέγει τα προϊόντα της με βάση την ποιότητα και την τιμή τους, ώστε να προτείνει τα κατάλληλα Αξεσουάρ Αυτοκινήτων για κάθε περίπτωση, ενώ εμπλουτίζει τη συλλογή της με ό, τι νέο και πρωτοποριακό, ικανό να πραγματοποιήσει και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.
 
Επικοινωνία
Διεύθυνση: Θαρύπου 40 Νέος Κόσμος, 11743 Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 9213094 – 210 9241721
Fax: 210 9220487
Email: [email protected]
Site: https://www.angelidis.gr/   
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις