Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Hyundai Παπαδάκης: Πρωτοπόρος στις εργασίες φανοποιείας και στους αγώνες
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Hyundai Παπαδάκης: Πρωτοπόρος στις εργασίες φανοποιείας και στους αγώνες

2/5/2024

Η Hyundai Παπαδάκης προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φανοποιείας & βαφής αυτοκινήτων οποιασδήποτε μάρκας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές! Παράλληλα διαπρέπει και σε αγωνιστικό επίπεδο με τη Βιργινία Παπαδάκη στη θέση του συνοδηγού.

Φανοποιείο

Aπο το 1991 , στη κάθετη μονάδα της Hyundai Παπαδάκης εκτελούνται ολοκληρωμένες υπηρεσίες φανοποιείας & βαφής αυτοκινήτων ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΑΡΚΑΣ σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές! Κατανοώντας απόλυτα την ανάγκη του πελάτη για ασφάλεια και αξιοπιστία στην οδήγηση του αυτοκινήτου του, στη Hyundai Παπαδάκης εγγυόμαστε τόσο την ασφάλεια σας, όσο και την αξία του οχήματος σας.

Στο πρότυπο φανοποιείο της εταιρείας μας πραγματοποιούνται Εργασίες Φανοποιείας (φυσικά με την κατάλληλη προεργασία και τα ειδικά όργανα ακριβείας ώστε τα αποτελέσματα να είναι αψεγάδιαστα) καλίμπρα αμαξωμάτων, επισκευές πλαστικών μερών αυτοκινήτων (ψυγεία – προφυλακτήρες – μάσκες κ.α.),Γρατζουνιές & τοπικές επισκευές, χαλαζοχτυπημένα, αλοιφή & γυάλισμα αυτοκινήτου, διεκπεραίωση της ζημιάς σε συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές (εξουσιοδοτήσεις ασφαλειών / ζημιών)
Στη Hyundai Παπαδάκης όλες οι υπηρεσίες φανοποιείας και βαφής ακολουθούν τις υψηλές προδιαγραφές ώστε να εξασφαλίζεται:

  •   Η ασφάλεια της λειτουργίας του αυτοκινήτου
  •   Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μετά την αποκατάσταση
  •   Η αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου
Αναλαμβάνουμε την διαχείριση ατυχήματος (επικοινωνία με ασφαλιστικές εταιρείες, δημιουργία φακέλου, έλεγχος χρόνου επισκευής, εγκρίσεις επισκευών και ολοκλήρωση της οικονομικής διαδικασίας χωρίς ανάμειξη του πελάτη με τις ασφαλιστικές)
Παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, σε φιλικό περιβάλλον, με συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και υψηλή ποιότητα εργασίας!

Η εταιρεία μας προσφέρει εγγύηση ποιότητας
Είμαστε φιλικοί προς το περιβάλλον
Επίσημο συνεργαζόμενο φανοποιείο της Interamerican
 
Αγώνες

Η αγάπη για το αυτοκίνητο οδήγησε τη Βιργινία Παπαδάκη , στην ενασχόληση της με τους αγώνες στη κατηγορία regularity αλλά και στη sporting. Το 2023 ανακηρύχθηκε τρίτη στη κατηγορία C6 ως συνοδηγός στο κύπελλο χώματος , με οδηγό τη Μαριαλένα Παυλή.
Το 2024 το πλήρωμα θα συμμετέχει στο θεσμό του κυπέλλου χώματος με το Hyundai Accent της Rally Art Technology και με την υποστήριξη της Hyundai & Kia Experts Papadakis.
 
Tο αγωνιστικό ντεμπούτο τους ως πλήρωμα το 2024 πραγματοποιήθηκε στο rally sprint “Μολών Λαβέ” που ήταν ο πρώτος χωμάτινος αγώνας για τη φετινή χρονιά και προσμέτρησε στα κύπελλα ράλλυ χώματος και σύγχρονων & ιστορικών αυτοκινήτων.
Β.Παπαδάκη και Μ. Παυλή πραγματοποιήσαν στο γνωστό σημείο το υψηλότερο και θεαματικότερο άλμα και κατέκτησαν τη τρίτη θέση στην ενοποιημένη κατηγορία c3 & c4.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Πεταλά 24 Νέα Χαλκηδόνα ΤΚ 143 43
Τηλέφωνο: 210 2585555
email: [email protected]
Website 
Facebook
Instagram

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις