Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Κορυφαίοι υαλοκαθαριστήρες Unipoint

Διαβάστηκε από 5015 αναγνώστες - 27/11/2017

Ο τέλειος συνδυασμός υψηλής απόδοσης και προσιτής τιμής. Προμηθευτείτε τους τώρα και αποκτήστε απόλυτη ξεγνοιασιά στην οδήγηση!

Η Unipoint, θυγατρική της εταιρίας Bosch με αποκλειστικό αντιπρόσωπο Ελλάδας την εταιρία Autoline A.E, αποτελεί μία από τις κορυφαίες μάρκες υαλοκαθαριστήρων παγκοσμίως , χάρη στο μοναδικό στυλ, τον αεροδυναμικό σχεδιασμό και την άριστη ποιότητά του .

Διαθέτονται 2 σειρές υαλοκαθαριστήρων, η κλασσική σειρά (συσκευασία δύο τεμαχίων) και η σειρά Evolution με υαλοκαθαριστήρες νέου τύπου (όλο λάστιχο) για τα νέα αυτοκίνητα. Επιπλέον, και στις δύο σειρές περιλαμβάνονται αντάπτορες για να εφαρμόζουν σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων.

Γιατί οι πελάτες μας επιλέγουν Unipoint;
Η Unipoint, ως αξιόπιστος προμηθευτής στην αγορά έχει αποκτήσει ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο δέσμευσης για την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνικών λύσεων γεγονός που την εκτόξευσε στην πρώτη θέση. Ικανοί να ταιριάξουν σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων, η μεγάλη γκάμα σε μεγέθη, η εύκολη εγκατάσταση, η ανθεκτικότητα τους σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή τους είναι αυτά που τους κάνουν να ξεχωρίζουν στην αγορά.

Η γραμμή υψηλής ποιότητας υαλοκαθαριστήρων της Unipoint υποστηρίζεται από μια πλήρως  ολοκληρωμένη διαδικασία κατασκευής . Έχουν επιλεχθεί τα καλύτερα υλικά από καουτσούκ για τα τελικά προϊόντα τα οποία διαθέτουν πιστοποίηση σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητα ISO 9001 / TS16949. Η Unipoint δεσμεύεται να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στις ανάγκες των πελατών της  με μια πλήρη γκάμα λεπίδων υαλοκαθαριστήρων, συμπεριλαμβανομένων αυτών για επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία.

● Αθόρυβη λειτουργία
● Κατάλληλοι για όλες τι εποχές
● Κατάλληλοι για όλους τους τύπους αυτοκινήτων
● Αεροδυναμικό σχεδιασμό για καλύτερη απόδοση σε ακραίες καιρικές συνθήκες
● Εύκολη εγκατάσταση
●100% καουτσούκ αξεπέραστης ποιότητας με επίστρωση γραφίτη
● Η συσκευασία περιλαμβάνει αντάπτορες για όλους τους τύπους των βραχιόνων
● Καθαρίζουν χωρίς να αφήνουν ίχνη & γραμμές
● Δεν τρίζουν

Αποκτήστε την απόλυτη ασφάλεια στην οδήγηση με τους καλύτερους υαλοκαθαριστήρες της αγοράς . Θα τους βρείτε σε μοναδικές τιμές , συμφέρουσες για κάθε καταναλωτή στην Autoline A.E και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η Autoline A.E είναι η μεγαλύτερη εισαγωγική εταιρία χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα στον τομέα των αξεσουάρ αυτοκινήτων, με πάνω από 5.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα. Στην πολύχρονη πορεία της κατόρθωσε να καθιερωθεί ως μια  από τις πιο ανταγωνιστικές , ευέλικτες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρίες  με σήμα κατατεθέν την ποιότητα και τις τιμές των ειδών της . Η εταιρία εισάγει από τους γνωστότερους οίκους του εξωτερικού, με την αποκλειστική διάθεση προϊόντων των σημαντικότερων Ευρωπαϊκών και Ασιατικών εργοστασίων και των πιο αναγνωρίσιμων brands, σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Η Autoline διαθέτει τεράστια γκάμα προϊόντων, που καλύπτει τι ανάγκες του κάθε αυτοκινήτου και του κάθε καταναλωτή ξεχωριστά.

AUTOLINE Α.Ε.
Διέυθυνση: 3ο χλ Εθνική οδού Θεσσαλονίκη -Αθηνών, Έναντι ανατολική πύλη λαχαναγοράς
Τηλ.: 2310 517093, 512321
E-mail[email protected]
Ιστοσελίδαwww.autoline.gr
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις