Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μεταχειρισμένα και καινούργια ανταλλακτικά γαλλικών οχημάτων

Διαβάστηκε από 49328 αναγνώστες - 27/8/2021

Αποκλείεται να μην βρείτε αυτό που ψάχνετε ανάμεσα στους 10.000 κωδικούς προϊόντων που σας παρέχει μόνο η Α. ΚΩΣΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ . Μόνο τα καλύτερα, για τα γαλλικά αυτοκίνητα.

Επαγγελματίες και ιδιώτες που έχουν στην κατοχή τους γαλλικό αυτοκίνητο, βρήκαν τον καλύτερο σύμμαχο. 10.000 κωδικοί είναι στα πόδια σας, για να βρείτε αυτό που ψάχνατε, πάντα στην καλύτερη τιμή και πάντα με εγγύηση ποιότητας.

Kοινοποίησε το »


Το εξειδικευμένο προσωπικό, ελέγχει αυστηρώς ένα ένα, κάθε εισαγόμενο από Ευρώπη ανταλλακτικό ώστε να γνωρίζει και να σας ενημερώνει για την κατάσταση του.

Τα γνήσια ανταλλακτικά που διαθέτει η Α. ΚΩΣΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ, χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τα καινούρια και τα μεταχειρισμένα. Τα κριτήρια επιλογής αγοράς ενός εκ των δύο κυρίως βασίζονται στη μεταξύ τους διαφορά κόστους.

Θέλετε το κάτι παραπάνω; Από απλό κιτ εισαγωγής μέχρι τις πιο extreme βελτιώσεις; Στην Α. ΚΩΣΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ μέσα από μία μεγάλη ποικιλία after market προϊόντων από καταξιωμένους στο χώρο κατασκευαστές, θα βρείτε ανταλλακτικά που ταιριάζουν και σε σας αλλά και στην τσέπη σας.

Τεράστια ποικιλία, εξειδικευμένο προσωπικό που δουλεύει με μεράκι, ακόμα και αυθημερόν ταξίδια στο εξωτερικό για εισαγωγή ανταλλακτικών είναι το τρίτπυχο της επιτυχίας για την Α. ΚΩΣΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ.
 

Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά 08:00 – 17:00
Σάββατο 08:30 – 13:30

Στοιχεία επικοινωνίας
Επωνυμία: Α. ΚΩΣΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ (Κατάστημα 1)
Διεύθυνση: 7ΚΜ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ, 14341
Τηλ: 2102586185
Website: http://kostisparts.gr

Επωνυμία: Α. ΚΩΣΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ (Κατάστημα 2)
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΙΩΝΙΑΣ 103, ΑΧΑΡΝΑΙ, Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ, 13671
Τηλ: 2102387878
Website: http://kostisparts.gr

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις